Whirlpool FreshCare+

Ontdek FreshCare+
Houdt uw kleding langer fris, tot 6 uur na afloop van het wasprogramma. De delicate kracht van stoom afgewisseld met het zachtjes ronddraaien van de trommel nemen de zorg voor uw wasgoed over

Verbeter uw waservaring
De 6TH SENSE technologie detecteert automatisch de hoeveelheid en het type wasgoed in de trommel, vervolgens kiest de machine het best passende wasprogramma. Deze intuïtieve technologie garandeert voortdurend de meest optimale resultaten in tijd, water- en energieverbruik.

FreshCare+: Een nieuwe dimensie van frisheid.
Het nieuwe FreshCare+ systeem houdt uw kleding langer fris, ook na afloop van het wasprogramma. Freshcare+ voorkomt de vorming van onaangename geuren in de trommel tot 6 uur na afloop van het wasprogramma. Als u geen tijd heeft om uw kleding uit de trommel te halen of als u een avondje uit bent, is dit systeem de ideale oplossing om de was zacht en fris te houden.

De FreshCare+ cyclus houdt de was in de trommel langer fris door de delicate kracht van stoom afgewisseld met het zachtjes ronddraaien van de trommel. Dit zorgt voor luchtcirculatie binnen de trommel en voorkomt de vorming van onaangename geuren in uw kleding. FreshCare+ kan geselecteerd worden zowel vóór als tijdens het wasprogramma en kan op ieder moment gestopt worden.

SoftMove: Zorg op maat voor elke type textiel.
Het nieuwe SoftMove systeem zorgt ervoor dat de trommel tijdens elke fase van het wasprogramma unieke bewegingen uitvoert en past zich aan elk type textiel aan. Van de eerste watertoevoer tot aan het centrifugeren. Zo worden de kleur en de vorm van de kleding optimaal beschermd.
Het is mogelijk om te kiezen tussen 14 verschillende programma’s met 6 verschillende trommelbewegingen, voor het wassen van spijkerbroeken en katoen tot de meest delicate stoffen zoals zijde en wol.
Door de geavanceerde motor maakt het SoftMove-systeem 6 verschillende rotaties die afgestemd zijn op de verschillende fases van de wasprogramma's. Dit zorgt voor de beste wasverzorging en een uitmuntend resultaat.

PERFECT SCHOON OP 15°C
Het Colour15°C wasprogramma helpt uw gekleurde was langer mooi te houden door effectieve reiniging bij de laagste temperatuur. Dankzij SoftMove en aangepaste trommelbewegingen krijgt het wasgoed meer ruimte en wordt wasmiddel optimaal geabsorbeerd. Gegarandeerd hetzelfde wasresultaat als een 40°C wasprogramma!

Waskracht die zich aanpast aan uw behoefte
Met de optie Clean+ kunt u moeiteloos het wasprogramma aan uw wensen aanpassen. Afhankelijk van de vervuiling van de kleding, kunt u kiezen tussen intensief, dagelijks of snel om uw kleding perfect te reinigen.

Een geavanceerde motor voor duurzame prestaties
De wasmachine wordt aangedreven door een SenseInverter motor, een stille en koolborstelloze motor die een lange levensduur garandeert. De SenseInverter motor bespaart tot maar liefst 30% energie in vergelijking met energieklasse A+++.

Ontworpen om comfort en design samen te brengen
Het nieuwe FreshCare+ biedt een intuïtief en makkelijk te gebruiken bedieningspaneel waarbij het gemak voorop staat zodat iedereen een plezierige waservaring heeft. De ruime deuropening met ergonomische handgreep maakt hem geschikt voor dagelijks gebruik.

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren