Samsung Addwash

Samsung Addwash is de technologie die je de kans geeft om was toe te voegen terwijl er al een wasprogramma draait. Dat ene T-shirt of dat ene paar sokken vergeten in de wasmachine te stoppen? Geen probleem dus met een Samsung Addwash-wasmachine. Als je iets vergeten bent in de wasmachine te stoppen en de was draait al, dan kun je het toch nog in de wasmachine doen met Samsung AddWash. Deze mogelijkheid is ook handig als je handgewassen kleding alleen maar even snel mee wilt spoelen of centrifugeren.

Hoe het werkt? Heel eenvoudig.
Om was toe te voegen tijdens het wasprogramma hebben we een handig luikje in de wasmachinedeur gemaakt. In vier simpele stappen voeg je jouw favoriete sokken of een ander kledingstuk toe aan de al draaiende was.

1. Druk op pauze. De AddWash-wasmachine is voorzien van een pauzeknop. Als je hierop drukt, stopt de wasmachine met draaien.
2. Open het deurtje. Je kunt nu het luikje in de wasmachinedeur openen.
3. Voeg kleding toe. Doe de kleding die je mee wilt wassen via het luikje in de trommel. Sluit het luikje weer.
4. Vervolg wasprogramma. Druk nogmaals op de pauzeknop om de wasmachine verder te laten gaan waar-ie gebleven was. Voor de veiligheid kan de AddWash-deur alleen geopend worden als de temperatuur in de wasmachine nog geen 50 graden bedraagt.

De Samsung AddWash is speciaal ontwikkeld voor het drukke gezinsleven, waarin je opeens ziet dat een kind nog een vuil shirt aan heeft. Of waar je na het starten van de wasmachine tot de ontdekking komt dat er nog een paar onderbroeken naast de wasmand liggen.

Ook te bedienen met je smartphone
In alle opzichten is de Samsung AddWash een bijzonder moderne wasmachine. Met Smart Control bedien je je wasmachine waar en wanneer je maar wilt met de app op je smartphone. Zowel in huis als buiten het huis kun je het wasprogramma op elk moment pauzeren of hervatten. Ook bekijk je eenvoudig de gekozen programma's en de resterende wastijd. Met de Smart Control app haal je dus het allerbeste uit jouw Samsung AddWash. De AddWash-wasmachine doet het gewoon. En is daarbij ook nog eens bijzonder duurzaam en energiezuinig.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren