AEG ÖkoMix

Uiterst zacht voor uw kleding
Wassen met een superieur resultaat. Het kan. De AEG ÖKOMix wasautomaten zijn de enige wasautomaten die wasmiddel en wasverzachter eerst met het water mengen. Pas daarna wordt de mix gelijkmatig over de was verdeeld. Stuk voor stuk, vezel voor vezel krijgt al het wasgoed dezelfde, verzorgende behandeling. Zo wordt de was aantoonbaar schoner, zachter en frisser.

AEG ÖKOMIX: Zo werkt het
Wordt direct op het wasgoed gesproeid. Water, wasmiddel en wasverzachter worden vooraf gemengd voor een betere verdeling over het wasgoed. Het wasmiddel wordt volledig opgelost in het water zodat de werkzame bestanddelen optimaal kunnen worden benut. Bovendien behoren wasmiddelvlekken hierdoor tot het verleden!

Uiterst laag energieverbruik
De AEG ÖKOMix wasautomaten gaan zowel met kleding als met het milieu uiterst behoedzaam om. Dankzij de ÖKOMix technologie en de ÖKOInverter motor zijn de ÖKOMix wasautomaten de enigen op de markt met een uiterst laag energieverbruik zonder dat de wasduur wordt verlengd. 50% Energie-efficiënter dan A+++ label zonder dat de wasduur wordt verlengd.

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren