Corona update

Afhalen
In verband met de lockdown is het afhalen alleen mogelijk als er tenminste 4 uur tussen de besteltijd en afhaaltijd zit.

Bezorgen
Het bezorgen en/of installeren van je bestelling gaat gewoon door zoals je van ons gewend bent, uiteraard met alle voorzorgsmaatregelen die nodig zijn.

Klantenservice
Het is erg druk bij onze klantenservice. We willen je vragen om alleen contact op te nemen als het noodzakelijk is. Bij voorkeur via email.

Levertijden
Onze medewerkers werken keihard door om te zorgen dat jouw bestelling op tijd de deur uit gaat. Wij gaan pas naar huis als alles klaar is. Wel kan het gebeuren dat een pakketdienst er iets langer over doet om je bestelling te bezorgen.

Over ons

We zijn in 1999 gestart met de verkoop van witgoed en elektronica. Dat doen we met veel persoonlijke aandacht en altijd voor een scherpe prijs. Wij houden van tevreden klanten en tevreden klanten houden van ons. We zijn dan ook trots op de vele positieve reviews die onze klanten over ons schrijven. Ook met onze leveranciers hebben we een fijne relatie, zodat we onze klanten ook na de aankoop maximaal kunnen ondersteunen bij garantievragen en reparaties.

Daarom koop je bij Bestsellers

   Sinds 1999 online

   Nederlandse modellen met handleiding

   Volledige Nederlandse garantie

   Altijd contact met een ervaren medewerker

   Persoonlijk advies van een specialist

   Eigen voorraad in ons 6000m2 magazijn

   Altijd een scherpe prijs

   Afhaalbalie in Zwaag (Hoorn NH)

Vertrouwd shoppen

Webshop Keurmerk

Bestsellers.nl is gecertificeerd met een Webshop keurmerk wat betekent dat Bestsellers aan alle standaarden voldoet. Zodra je inlogt kom je in een beveiligde omgeving waardoor je gegevens en bestellingen altijd veilig zijn.

Qshops Keurmerk

Bestsellers.nl is gecertificeerd met een Qshops keurmerk wat betekent dat Bestsellers aan alle standaarden voldoet. Zodra je inlogt kom je in een beveiligde omgeving waardoor je gegevens en bestellingen altijd veilig zijn.

Veilig shoppen

Onze webshop voldoet aan alle veiligheidseisen die je mag verwachten van een professioneel bedrijf.

Tevreden klanten

We zijn dankbaar voor de vele positieve reviews die je online over ons kunt lezen. Zo scoren we op een dikke 8.6 op Kieskeurig, bijna 5 sterren op Google en 4 sterren op Trustpilot.

Service

We laten je niet in de kou staan. Ook nadat je je bestelling in huis hebt staan we graag voor je klaar. Heb je een probleem met een product of heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op via email, chat, telefoon of het contactformulier. Je kunt ook terecht bij onze afhaalbalie in Zwaag tijdens onze openingstijden.

Erkend leerbedrijf SBB

Als SBB-erkend stagebedrijf bieden we een goede en veilige werkplek aan studenten. We voldoen aan hoge eisen omtrent het opleiden en coachen. We zijn trots op onze goede relatie met de scholen en studenten.

Onze gegevens

Bestsellers.nl | De Corantijn 18G | 1689 AP ZWAAG | 0229 268474 | info@bestsellers.nl | KVK: 09100417 | BTW NR. NL816959511 | Onderdeel van Obbink BV