Vogels THIN225 Muurbeugel 26-55 INCH

vogels vogels
€ 99,00
Onbekend
Gegevens
  • Hang je tv eenvoudig waterpas, zelfs na het bevestigen
  • Bevestig je tv zo dicht mogelijk tegen de muur
  • Bevestig je tv op slechts 3,5 cm van de muur
  • Draai je tv probleemloos tot 120°

Voor ultradunne TV's tot 55 inch (140 cm) Geschikt voor schermformaten van 26 t/m 55 inch (66 t/m 140 cm), met een maximale schermdikte van 5 cm. Deze stevige beugel kan maximaal 18 kg dragen.

Creëer de ideale kijkhoek Hang uw TV waar u maar wilt en geniet overal van een fantastisch zicht met de draaibare TV-muurbeugel THIN 225 van Vogel's. Met slechts 3,5 cm tussen de TV en de muur is deze TV-wandbeugel praktisch onzichtbaar.

De THIN serie: bevestig je tv zo dicht mogelijk tegen de muur De THIN serie is speciaal ontworpen om uw flat screen-tv er fantastisch uit te laten zien en met slechts 3,5 centimeter ruimte tussen de muur en de tv, is de tv-muurbeugel vrijwel onzichtbaar voor het oog. Het uiteindelijke doel van een ultradunne tv is dat deze één geheel vormt met de omgeving.

Wil je je tv nog verder kunnen draaien? Staat je televisie op de perfecte plek voor de eethoek, maar heb je geen goede kijkhoek tijdens het koken? Probeer dan onze draaibare tv-muurbeugel die je tot wel 180° kunt draaien.

Meer informatie
Meer informatie
Prijs € 99,00
Merk Vogel's
Productgroep TV muurbeugel
Fabrieksgarantie Levenslange garantie
Model THIN225
EAN 8712285319549
Kantelbare muurbeugel Ja
Draaibare muurbeugel Ja
Specificaties

Verstelbaarheid

Kantelbare muurbeugel
Draaibare muurbeugel

Productinformatie

Merk
Vogel's
Productgroep
TV muurbeugel
Fabrieksgarantie
Levenslange garantie