Verzeker je product

Voor alle producten die je koopt via Bestsellers.nl geldt de volledige Nederlandse fabrieksgarantie. Mocht je echter meer zekerheid wensen over je nieuwe aanwinst, kun je via Bestsellers.nl een garantieverzekering afsluiten. Daarmee heb je niet alleen 3 of 5 jaar garantie, maar je is ook verzekerd. Meeverzekerd is o.a.: Een kind gooit een speelgoedauto door de tv. Een bh beugel beschadigt de wasmachine. Er valt een kop koffie over de laptop. Op het strand waait er zand in de cameralens. Stoten, vallen, brandschade, diefstal enz.

De voordelen op een rij

 Dekking van 3 of 5 jaar

 Eenmalige premie

 Laag eigen risico

 Geen extra kosten

 Service aan huis

Nu afsluiten

Actua Vip Service Plan

Bij uw nieuwe aankoop heb je uiteraard recht op de normale fabrieks- en leveranciersgarantie. Als je gebruik maakt van onze serviceverzekering heb je 3 of 5 jaar recht op kosten- en zorgenvrij gebruiksplezier!

Het Actua Vip Service Plan voorziet in de volgende dekking:

schade aan de machine door spijkers of ander klein materiaal dat bijvoorbeeld achterbleef in een broekzak;
het afbreken van knoppen, schakelaars en/of deuren;
lekkende afsluitrubbers, manchetten en/of slangen;
kortsluiting, piekspanning en/of inductie;
andere externe onheilen;
technische gebreken - uitgebreidere - garantie zonder bewijslast na of als aanvulling op de fabrieks- of leveranciersgarantie;
service aan huis;
geen voorrijkosten;
zeer beperkt eigen risico;
geen kosten voor arbeidsloon;
geen kosten voor onderdelen.
Let op! Indien tijdens de verzekeringstermijn, geen of slechts gedeeltelijk een beroep kan worden gedaan op de fabrieks- of leveranciersgarantie, dan zijn de volledige kosten van de reparatie zelf, waaronder arbeidstijd, voorrijkosten en onderdelen, geheel bij deze verzekering inbegrepen.

Deze reparatiekosten zijn tevens gedekt indien deze het gevolg zijn van een “extern onheil”. Externe onheil schades zijn schades door bijvoorbeeld vallen en stoten, diefstal of beschadiging bij de reparateur op locatie. Maar ook opzettelijk toegebrachte schade door anderen en door jonge kinderen valt onder de dekking.

Indien het apparaat niet gerepareerd kan worden, dan volgt afhandeling van schade op basis van totaal verlies en mag je de verzekerde som aanwenden in de aankoop van een nieuw apparaat naar je keuze binnen het assortiment van de dealer.

De dealercode is D0208

De voordelen

De voordelen van het Actua Vip Service Plan op een rijtje:

5 jaar lang dekking tegen externe onheilen en technische gebreken (uitgebreide garantie);
service aan huis;
geen voorrijkosten;
zeer beperkt eigen risico;
geen kosten voor arbeidsloon;
geen kosten voor onderdelen.


Samengevat: gedurende een periode van 5 jaar géén onvoorziene kosten bij een schade of defect!