Samsung VR10M703NWG/EN robotstofzuiger

Samsung Samsung
€ 479,00
Levertijd onbekend
  • Robotstofzuiger
  • Stofzakloos
  • 0,3 liter inhoud
  • Afstand bedienbaar
  • 30/60 minuten accuduur
Gegevens

Krachtige reiniging van moeilijk bereikbare plekken
Extra dun, extra krachtig
Dunner en toch even sterk. De VR7000M serie heeft tot 20x meer zuigkracht*, handig voor op parket en onder lage meubels.

Scant de omgeving en ziet alle obstakels
FullView Sensor 2.0
De verbeterde, hoogwaardige FullView Sensor 2.0 bestrijkt een groot gebied en ziet zelfs bijzonder kleine en smalle obstakels. Bovendien herkent hij kamerhoeken en reinigt deze drie keer, met 10% extra zuigkracht*.

Reinigt ook goed langs muren
Edge Clean Master
Edge Clean Master reinigt randen en hoeken efficiënter met een borstel die tot vlak bij de voorkant komt. Wanneer de robot bij een muur komt, gaat de Auto Shutter omlaag zodat er meer stof wordt weggezogen.

Altijd optimale zuigkracht
Automatische zuigkrachtregeling
De intelligente sensor herkent wat voor oppervlak er wordt gereinigd, en past de zuigkracht automatisch aan. Wanneer de robot op een vloerkleed of een vast tapijt komt, genereert de motor extra zuigkracht om tussen de polen gezakt stof te verwijderen.

Voorkomt dat het filter verstopt raakt
CycloneForce
Door CycloneForce blijft de zuigkracht lang behouden*. De hoge centrifugale kracht haalt stof en vuil uit de lucht en stuurt dit naar het buitenste reservoir. Het filter blijft dus schoner en verstopping wordt tegengegaan.

Reinigt een groter oppervlak snel en efficiënt
Brede borstel
De brede borstel reinigt grotere gebieden sneller en efficiënter. Hij is 290 mm breed, 42% meer dan de gewone borstel van 204 mm, dus is hij sneller klaar met een groter gebied doordat hij minder afstand hoeft af te leggen.

Afstandsbediening
Bedienen via Wi-Fi
Met Wi-Fi Control bedien je het apparaat op afstand via een app op je smartphone.* Gewoon even aantikken om het apparaat te starten of stoppen, vaste tijden in te stellen en de reinigingsgeschiedenis te bekijken - of je nu thuis bent of ergens anders.

Wijs aan waar je wil laten zuigen
Point Cleaning
Point Cleaning werkt met een lampje die door de POWERbot wordt gevolgd, zodat je hem onmiddellijk bepaalde plaatsen kan laten reinigen. Je richt gewoon het licht tot een halve meter voor de robot op de grond. Hij volgt de lichtbundel en maakt zo de route die jij aanwijst schoon.

Ontdekt de beste schoonmaakroute
Visionary Mapping Plus
Het Visionary Mapping Plus systeem stippelt de snelste route uit en volgt deze automatisch. Met krachtige sensors en een digitale camera brengt het systeem het huis in kaart en berekent het de efficiëntste route.

Grote wielen
Easy Pass
De Easy Pass wielen passeren met gemak de meeste obstakels, zoals deurposten en drempels, zodat de robot altijd door kan werken als je niet aanwezig bent. De onderkant zit nu 15 mm boven de vloer, zodat hij minder gemakkelijk ergens op blijft hangen.

Meer informatie
Meer informatie
Prijs € 479,00
Introductiejaar 2017
Merk Samsung
EAN 8806088755878
Productgroep Robotstofzuiger
Fabrieksgarantie 2 jaar
Garantietype Carry in
Fabrikantnummer (MPN) VR10M703NWG
Model VR10M703NWG/EN
Adviesprijs 599,00
Gewicht 4000 g
Kleur Grijs
Breedte 340 mm
Diepte 348 mm
Hoogte 98 mm
Gebruikstijd 60 m
Zuig-/dweilfunctie Zuigen
Oplaadtijd 240 m
Geluidsniveau 72 dB
Afstandsbediening Ja
Bediening via app Nee
Specificaties

Gebruiksgemak

Afstandsbediening
Bediening via app

Algemeen

Zuig-/dweilfunctie
Zuigen

Fysieke_eigenschappen

Kleur
Grijs

Productinformatie

Merk
Samsung
Productgroep
Robotstofzuiger
Fabrieksgarantie
2 jaar
Garantietype
Carry in