Samsung DV9BN8289AW/EN Warmtepompdroger

Samsung Samsung
€ 1.098,99
Onbekend
  • Energieklasse A+++
  • 9 kg laadvermogen
  • QuickDry
  • 63 dB geluidsproductie
  • Smart Check
Gegevens

A+++-efficiëntie Geld besparen en het milieu beschermen door minder energie te verbruiken. Dankzij onze warmtepomptechnologie worden je kleren op een effectieve en kostenefficiënte manier gedroogd. Hij heeft een A+++-energielabel en gebruikt een 'koelvloeistof' in plaats van elektriciteit om de lucht te verwarmen, en recyclet lucht om energieverspilling tegen te gaan.

Intelligente wasdroger

Al je kleren beter droog! OptimalDry gebruikt drie sensoren voor het allerbeste resultaat. Hij controleert de vochtigheid en past de droogtijd automatisch aan, zodat je was sneller klaar is en er minder energie wordt gebruikt. Ook voorkomt deze technologie dat je kleding tijdens het drogen beschadigd raakt, en hij herinnert je eraan dat je de Heat Exchanger moet schoonmaken.

Droog binnen 81 minuten

Je kleren zijn binnen twee uur schoon en klaar om gedragen te worden. Super Speed droogt een combinatie van katoenen en synthetische kledingstukken in slechts 81 minuten*. En met een Super Speed-wasmachine kun je je kleren in slechts 39 minuten wassen en centrifugeren**. Binnen twee uur zijn je kleren dus weer helemaal schoon en droog.

* Getest op een IEC-standaardlading van 3 kg. ** Getest met de Samsung QuickDrive? WW8800M met een IEC-standaardlading van 3 kg.

Minder overlast

Je was doen zonder dat je buren er last van hebben of je kinderen 's avonds wakker te maken. Het Silent Dry-design heeft een geïntegreerd systeem om geluidsoverlast te beperken. Het bevat geluidsdempende materialen en algoritmes die de rotatiesnelheid optimaliseren voor uiterst stille prestaties. Hierdoor produceert hij slechts 60 dB.

Kleding opfrissen met lucht

Je kleding opfrissen zonder te wassen, schrobben, koken of wasmiddel te gebruiken. Onze Air Wash-technologie frist je kleding en beddengoed op, zodat ze altijd heerlijk fris ruiken. Vervelende geurtjes worden verwijderd met behulp van hete lucht. Hierdoor lijkt het alsof je kleren naar de stomerij zijn geweest en gaan ze veel langer mee.

Eenvoudig onderhoud

Je wasdroger eenvoudiger onderhouden en de droogprestaties en veiligheid optimaliseren. Een innovatief Two-in-One Filter heeft twee roosters, zodat de warmtewisselaar geen filter nodig heeft en de machine heel eenvoudig te onderhouden is. Met twee meldingen wordt aangegeven wanneer het Two-in-One Filter en de Heat Exchanger schoongemaakt moeten worden.

Eenvoudige controle waterreservoir

Heel eenvoudig controleren hoeveel gecondenseerd water er is opgevangen. Een Water Tank Indicator is een simpele watermeter op de voorkant, die aangeeft hoeveel water er is opgevangen. Zo kun je eenvoudig zien of de watertank geleegd moet worden voordat je een nieuwe lading was in de machine doet.

Elimineert bacteriën

Maak je je zorgen over bacteriën op je kleren en andere artikelen? Het Sanitize-programma reinigt zowel droge als natte kledingstukken* zonder de droogprestaties te beïnvloeden. Het elimineert 99,9% van alle microben en bacteriën, zodat je kleren, huishoudtextiel en zelfs het speelgoed van de kinderen kunt steriliseren.

* 2 kg droge was of 4 kg natte was.Kiezen uit drie programma's Geld besparen of je kleren sneller drogen.

Kies het droogprogramma dat je nodig hebt

Er zijn drie verschillende programma's: Normal, Eco en Speed. Eco gebruikt een lagere temperatuur, waardoor hij minder energie verbruikt* en je kleren langer meegaan. Of kies voor Speed om je kleren sneller te drogen*.

* Getest conform de Europese energienorm (EN61121)

Meer informatie
Meer informatie
Prijs € 1.098,99
Productgroep Warmtepompdroger
Fabrieksgarantie 2 jaar
Service type Monteur aan huis
EAN 8801643271954
Merk Samsung
Model DV9BN8289AW/EN
Fabrikantnummer (MPN) DV9BN8289AW/EN
Kleur Wit
Breedte 600 mm
Hoogte 850 mm
Diepte 600 mm
Gewicht 54000 g
Positie deurscharnier Rechts
Energieverbruik per jaar 194 kWh
Energieklasse A+++
Geluidsniveau 65 dB
Plaatsing Vrijstaand
Droogcapaciteit 9 kg
Zelfreinigende condensor Nee
Bediening via app Ja
Startuitstel Ja
Stoomfunctie Nee
Laadvermogen 9 kilo
Specificaties

Waskenmerken

Laadvermogen
9 kilo

Gebruiksgemak

Zelfreinigende condensor
Bediening via app
Startuitstel
Stoomfunctie

Algemeen

Plaatsing
Vrijstaand

Verbruik

Energieklasse
A+++

Fysieke_eigenschappen

Kleur
Wit
Positie deurscharnier
Rechts

Productinformatie

Productgroep
Warmtepompdroger
Fabrieksgarantie
2 jaar
Service type
Monteur aan huis
Merk
Samsung