30 dagen bedenktijd
Als je een aankoop via internet of telefonisch (koop op afstand) hebt gedaan, geldt een wettelijke bedenktijd van 30 dagen. Als je spijt krijgt van je aankoop kun je die binnen deze termijn zonder opgaaf van reden ongedaan maken. Houdt er rekening mee dat dit een bedenktermijn is, geen probeertermijn.
Retourneren

Retourneren is mogelijk binnen 30 dagen na ontvangst.

De periode van 30 dagen is een bedenktermijn, geen probeertermijn.
Je mag de verpakking netjes openmaken en het product bekijken, maar je mag het product niet daadwerkelijk gaan gebruiken als je nog niet weet of je het houdt. Dus niet: stofzuigen met een stofzuiger, scheren met een scheerapparaat of wassen met een wasmachine. Bij een product dat gebruikt is wordt een lager bedrag teruggestort.

Retourneren is niet mogelijk bij:
Hygiëneproducten zoals o.a. scheerapparaten, tandenborstels, in-ear headsets, elektrische dekens, krultangen, alle artikelen die in direct contact kunnen zijn geweest met het lichaam, kunnen niet worden geretourneerd nadat ze in gebruik zijn geweest. Laptops, cd’s en software waarvan de verzegeling is verbroken.

Je kunt een bestelling op 3 manieren retourneren:

1. Inleveren bij onze afhaalbalie in Zwaag. We checken het product en storten je aankoop direct op je rekening terug.

2. Versturen naar onze afhaalbalie in Zwaag. Stuur een kopie van je factuur mee. Als je de reden van retour vermeld kunnen we deze sneller verwerken.

3. Thuis laten ophalen. Bij grote en zware apparaten is het mogelijk om deze op te laten halen door onze transporteur.

Je helpt ons enorm door het product in een extra omdoos te verpakken, tape niet los te scheuren en niet met watervaste stift op de verpakking te schrijven. Bekijk hieronder wat de kosten zijn voor het retourneren.

De kosten voor het retourneren zijn voor rekening van de klant. Dat zijn bijvoorbeeld de kosten voor een pakketzegel voor het terugsturen van je pakketje. Voor grote en zware apparaten is het mogelijk om deze op te laten halen door onze transporteur. De kosten hiervan zijn € 40.-.

Na ontvangst controleren wij de staat van het product.

Wanneer aan alle voorwaarden is voldaan wordt het volledige aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort.

Wanneer niet aan alle voorwaarden is voldaan kan er een korting op het retourbedrag berekend worden. Wij moeten zo'n artikel dan namelijk in onze "koopjeshoek" verkopen als deze niet meer als nieuw kan worden verkocht. Bevalt je aankoop toch niet helemaal, maar heb je het al in gebruik genomen? Voor al je aankopen geldt 30 dagen bedenktermijn, dus ook voor deze. Bij zichtbare gebruikssporen krijg je van ons dan ook een deelvergoeding. Dit is 75% van het oorspronkelijke aankoopbedrag. 100% vergoeding: Compleet, in originele staat en verpakking. 75% vergoeding: Vies / gebruikt / beschadigd / verpakking niet meer compleet.

Je kunt je retour inleveren of versturen naar:

Bestsellers.nl
t.a.v. Retouren
de Corantijn 18-G
1689AP Zwaag

We streven ernaar om een retour binnen 48 uur na ontvangst te verwerken. Neem contact met ons op als je na een week nog geen bericht van ons hebt ontvangen. Nadat een retour is verwerkt wordt het retourbedrag binnen 14 dagen teruggestort.

Je bent niet verplicht dit formulier te gebruiken. Een kort begeleidend schrijven met uw bestelnummer en reden van retour is voldoende.

 

Modelformulier voor ontbinding / herroeping
Dit formulier alleen invullen en terugzenden als je de overeenkomst wilt ontbinden / herroepen.

Aan:
Bestsellers.nl
de Corantijn 18G
1689AP Zwaag

Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*)

 

Besteld op (*)/Ontvangen op (*)

 

Naam/Namen consument(en)

 

Adres consument(en)

 

Handtekening van consument(en) [alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend]

 

Datum

 

(*) Doorhalen wat niet van toepassing is.