Philips FC6812/01 SpeedPro Max Powerblade Snoerloze stofzuiger

philips philips
€ 299,00
Levertijd onbekend

Philips FC6812/01 SpeedPro Max Powerblade, De snelste steelstofzuiger met 360 graden mondstuk, Supersnel schoon.

Gegevens

Philips FC6812/01 SpeedPro Max Powerblade Met SpeedPro Max haalt u de snelste manier van snoerloos schoonmaken in huis. Met iedere beweging neemt het 360 graden mondstuk stof en vuil op, zelfs achterwaarts en in hoeken. Het unieke 360 graden mondstuk is geschikt voor alle soorten vloeren, zodat wisselen niet nodig is. Gebruik de geïntegreerde borstel op de steel voor nauwe naden. De krachtige PowerBlade-motor en de hoogwaardige 18V Li-ion batterij voor tot wel 45 minuten krachtig en zonder onderbrekingen schoonmaken.

De snelste steelstofzuiger met 360 graden mondstuk Supersnel schoon Verzamelt stof en vuil van alle kanten

360 graden mondstuk verzamelt stof en vuil aan alle kanten Verzamel sneller stof en vuil. Bij elke beweging, zelfs naar achteren en opzij, wordt stof en vuil eenvoudig opgezogen. Met het 360 graden mondstuk telt elke beweging.

Digitale PowerBlade-motor voor hoge luchtstroom (>1000 l/min) De digitale PowerBlade-motor is ontwikkeld voor een ongekende, hoge luchtstroom (>1000 l/min.) en zorgt voor een continue hoge zuigkracht aan alle kanten van het 360 graden mondstuk.

PowerCyclone 8 - Onze krachtigste zakloze stofzuiger technologie Onze meest krachtige technologie voor stofzuigers zonder zak - voor het eerst geïntegreerd in een draadloze steelstofzuiger. Deze technologie zorgt voor optimale schoonmaakresultaten in 3 effiënte stappen: 1) Dankzij de egale luchtinlaat gaat de lucht snel de PowerCyclone in. 2) De gebogen luchtdoorlaat versnelt de opgaande luchtstroom in de cyclonische kamer. 3) Boven in de cyclonische kamer wordt het stof en vuil effectief van de lucht gescheiden door de uitlaatbladen.

Tot wel 45 minuten krachtig en zonder onderbrekingen schoonmaken Tot wel 45 minuten snoerloos, krachtig en zonder onderbrekingen schoonmaken dankzij de hoogwaardige 18V Lithium-Ion-batterij. Tijdens de gebruikstijd zorgt de batterij voor continue goede prestaties. De batterij heeft een laadtijd van 5 uur. SpeedPro Max kan los worden opgeladen via de innovatieve magnetische oplader, of in het meegeleverde oplaadstation dat u eenvoudig aan de muur kunt bevestigen.

De geïntegreerde borstel op de steel is geschikt voor nauwe kieren Voor het snel en makkelijk schoonmaken van lastig bereikbare plekken heeft SpeedPro Max een geïntegreerde borstel op de steel. Verwijder het 360 graden-mondstuk en klap de geïntegreerde borstel om. Zo kunt u snel en eenvoudig verder met het schoonmaken van lastige plekken en nauwe kieren of spleten.

Flexibel 360 graden mondstuk met LED-verlichting Dankzij de geïntegreerde LED-verlichting in het mondstuk worden stof en vuil op donkere en moeilijk zichtbare plekken, zoals onder de bank, goed zichtbaar. SpeedPro Max is eenvoudig te manoeuvreren en zelfs helemaal plat te leggen, om onder het meubilair eenvoudig te kunnen reinigen.

Geschikt voor alle typen vloeren Het 360 graden mondstuk is speciaal ontworpen voor alle typen vloeren. Zo kunt u onder andere parket, laminaat en tapijt eenvoudig en snel schoonmaken, zonder van mondstuk te wisselen.

De geavanceerde filtering vangt allergenen en bacteriën op De geavanceerde filtering vangt bacteriën en allergenen op. Hierdoor wordt de luchtstroom grondig gereinigd voordat schone lucht weer de ruimte in wordt geblazen.

Smart Power Control met 3 snelheidsstanden en intuïtief LED-display Smart Power Control regelt efficiënt de digitale Powerblade-motor, met 3 snelheden die u instelt met één druk op de snelheidsknop voor al uw schoonmaakbehoeften.

De uniek ontworpen stofemmer is eenvoudig te legen zonder stofwolk De stofemmer van de stofzuiger kan eenvoudig worden verwijderd en hygiënisch geleegd zonder stofwolken.

Meer informatie
Meer informatie
Prijs € 299,00
Fabrikantnummer (MPN) FC6812/01
Model FC6812/01
Introductie model 2018
Garantietype Carry in
Fabrieksgarantie 2 jaar
Adviesprijs 379,99
Productgroep Kruimelzuiger
EAN 8710103814030
Merk Philips
Kleur Wit, Zwart
Gebruikstijd 45 m
Voltage 18 V
Oplaadtijd 300 m
Inclusief steel Ja
Specificaties

Gebruiksgemak

Inclusief steel

Fysieke_eigenschappen

Kleur
Wit, Zwart

Productinformatie

Garantietype
Carry in
Fabrieksgarantie
2 jaar
Productgroep
Kruimelzuiger
Merk
Philips