Philips BT5205/16 baardtrimmer

philips philips
€ 59,00
Onbekend

Deze trimmer heeft volledig metalen mesjes en laat u heel precies een stoppelbaard, korte baard of lange baard modelleren zoals u wilt.

Gegevens

Dynamisch geleidingssysteem voor een gelijkmatig resultaat

  • Nauwkeurigheidsinstellingen van 0,2 mm
  • Volledig metalen mesjes
  • 70 min. draadloos gebruik/1 uur opladen
  • Geïntegreerde kam die haren optilt

Tilt de haren op tot op de hoogte van de mesjes voor een gelijkmatig resultaat Het dynamische geleidingssysteem tilt met behulp van de geïntegreerde optilkam de haren op tot de mesjes voor een gelijkmatig trimresultaat. Zo kunt u een stoppelbaard, korte baard of lange baard maken, precies zoals u dat wilt.

Brengt de haren naar het mesje voor moeiteloos trimmen Trim uw stoppels in één snelle beweging zonder dat uw huid wordt beschadigd. Onze nieuwe geïntegreerde optilkam tilt de haren op naar de mesjes voor moeiteloos, gelijkmatig trimmen.

Mesjes zijn dubbelzijdig geslepen voor sneller trimmen* Deze trimmer heeft dubbelzijdig geslepen, volledig metalen mesjes die in elke beweging meer haren scheren voor sneller trimmen.

17 vergrendelbare lengtestanden van 0,4–7 mm met 0,2 mm nauwkeurigheid Kies uw trimlengte door aan het instelwiel op het handvat te draaien tot de gewenste lengte, van 0,4 tot 7 mm met 0,2 mm nauwkeurigheid, wordt weergegeven. De gekozen lengte wordt nu 'vergrendeld' voor een gelijkmatige trimbeurt.

70 minuten gebruik na een 1 uur opladen, of gebruik het snoer Laad uw baardtrimmer gedurende 1 uur op voor 70 minuten snoerloos gebruik. Als u tijdens het trimmen meer stroom nodig hebt, kunt u de trimmer gewoon op een stopcontact aansluiten. Deze trimmer kan zowel snoerloos als via een snoer worden gebruikt.

100% waterdicht voor eenvoudig, grondig schoonmaken Spoel uw waterdichte baardtrimmer onder de kraan af om deze grondig te reinigen.

Huidvriendelijke en hoogwaardige messen voor het perfecte trimresultaat Keer op keer een perfecte, comfortabele trimbeurt. De stalen mesjes van de baardtrimmer raken elkaar licht, zodat ze zichzelf slijpen terwijl ze trimmen. Zo blijven ze extra scherp en effectief. Ze hebben ook afgeronde uiteinden en kammen om huidirritatie te voorkomen.

Onderhoud de perfecte stoppelbaard van 3 dagen door dagelijks te scheren met de 0,4 mm stand Houd de perfecte stoppelbaard van 3 dagen, dag na dag, door dagelijks te scheren met de kortste stand van 0,4 mm.

2 jaar garantie, geschikt voor alle voltages wereldwijd, smeren niet nodig We geven u 2 jaar garantie op deze Philips-trimmer: al onze verzorgingsproducten zijn van duurzame kwaliteit. U hoeft de trimmer niet te smeren en hij is compatibel met alle voltages.

Meer informatie
Meer informatie
Prijs € 59,00
Model BT5205/16
Service type Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie 2 jaar
Productgroep Scheerapparaat
Merk Philips
Fabrikantnummer (MPN) BT5205/16
EAN 8710103718994
Kleur Roestvrijstaal
Scheerwijze Droog
Geschikt voor lichaamsdeel Gezicht
Specificaties

Algemeen

Scheerwijze
Droog
Geschikt voor lichaamsdeel
Gezicht

Fysieke_eigenschappen

Kleur
Roestvrijstaal

Productinformatie

Service type
Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie
2 jaar
Productgroep
Scheerapparaat
Merk
Philips