We staan voor je klaar

We hechten veel waarde aan klanttevredenheid. Daar werken we hard voor, maar soms kan er wel eens iets mis gaan. Onze medewerkers staan voor je klaar en kunnen in bijna alle gevallen snel een passende oplossing bieden. Neem dus gerust contact op met onze klantenservice. Dit kan telefonisch, via email, via de post of je kunt langskomen bij onze afhaalbalie. De contactgegevens vind je op onze contactpagina.

Kom je er niet uit?

Kom je er niet uit met onze klantenservice? Dan kun je je richten tot ons management. Zij beoordelen dan de afhandeling van je klacht door de medewerkers van onze klantenservice en bespreken met je of er een andere oplossing mogelijk is.

Afhandelingstermijn

Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur en kan in de meeste gevallen direct een oplossing bieden. Vragen aan ons management proberen we binnen 72 uur te beantwoorden. Een onafhankelijke beoordeling door de Geschillencommissie kan enkele weken in beslag nemen.

Geschillencommissie

Indien je het niet eens bent met de geboden oplossing kan je je uiteindelijk wenden tot de geschillencommissie van Stichting Webshop Keurmerk. Deze geschillencommissie is onafhankelijk en kan een bindende uitspraak doen over het conflict.