Karcher WD 6 Premium ME PT Alleszuiger

karcher karcher
€ 229,00
Levertijd onbekend

Extreem krachtig & energiezuinig : de WD 6 P Premium multifunctionele nat-en droogzuiger. Met een roestvrij stalen vuilreservoir, een stopcontact, een innovatieve technologie voor de filtervervanging, een filterreinigingssysteem & een instelbare zuigkracht.

Gegevens

De eersteklas WD 6 P Premium multifunctionele nat-en droogzuiger overtuigt dankzij zijn effectief energieverbruik van slechts 1300 watt. Dit toestel is uitgerust met een innovatieve technologie voor de filtervervanging en met een vlakfilter die zich bevindt in een vervangbare cassette in de tubinekop. De filter kan in luttele seconden worden verwijderd door de cassette gewoon uit te klappen, zonder enig contact met het vuil. U kan zowel droog stof als vloeistoffen opzuigen, zonder de filter te moeten vervangen. Dankzij de geïntegreerde filterreinigingsfunctie, kan de vuile filter efficiënt worden gereinigd door gewoon op de knop te drukken, waardoor de zuigkracht heel snel wordt hersteld. Dankzij het stopcontact met automatische aan/uit-knop kan u met het aangesloten gereedschap werken. Het vuil afkomstig van schaaf-, zaag- of schuurwerkzaamheden wordt onmiddellijk opgezogen. De zuigkracht kan naar wens worden aangepast, zowel voor standaard zuigwerkzaamheden als voor het gebruik van elektrisch gereedschap. Nog enkele troeven zijn : een roestvrij stalen vuilreservoir van 30 liter, nieuw ontwikkeld toebehoren voor de beste reinigingsresultaten, een afneembare handgreep met antistatische bescherming, een afvoerschroef voor grote hoeveelheden water, een parkeerpositie en veel meer.

Gepatenteerde technologie voor de filtervervanging Het filter snel en eenvoudig uit de filtercassette nemen, zonder enig contact met het vuil. Voor het opzuigen van zowel droog als nat vuil zonder de filter te moeten verwisselen.

Nieuw ontwikkelde vloerzuigmond en zuigslang Voor perfecte reinigingsresultaten, voor zowel droog als nat, fijn als grof vuil. Voor een maximaal comfort en flexibiliteit bij het stofzuigen.

Verwijderbare handgreep Biedt de mogelijkheid om verschillende zuigmonden direct op de zuigslang aan te sluiten. Voor het eenvoudig stofzuigen zelfs op de smalste plaatsen.

Meer informatie
Meer informatie
Prijs € 229,00
Introductiejaar 2014
Merk Kärcher
EAN 4039784916579
Productgroep Ketelstofzuiger
Fabrieksgarantie 2 jaar
Garantietype Carry in
Model WD6PREMIUM
Fabrikantnummer (MPN) 1.348-270.0
Verpakkingsinhoud Zuigslang 2.2 m 35 mm Zuigbuizen 2 stuks 0.5 m Plintenzuigmond Adapter voor het aansluiten van elektrisch gereedschap Vliesfilterzak 1 stuks
Hoogte 670 mm
Gewicht 9400 g
Snoerlengte 600 cm
Diepte 420 mm
Kleur Geel, Zwart
Breedte 380 mm
Geluidsniveau 71 dB
Actieradius 0 cm
Vermogen 1300 W
Luchtfilter Niet van toepassing
Parketborstel Niet van toepassing
Specificaties

Accessoires

Parketborstel
Niet van toepassing

Algemeen

Luchtfilter
Niet van toepassing

Fysieke_eigenschappen

Kleur
Geel, Zwart

Productinformatie

Merk
Kärcher
Productgroep
Ketelstofzuiger
Fabrieksgarantie
2 jaar
Garantietype
Carry in