JBL LIVE 500BT Zwart Draadloze Hoofdtelefoon

jbl jbl
€ 109,00
3-5 werkdagen
  • Over ear
  • Bluetooth
  • JBL Signature Sound
  • Krijg hulp van je stemassistent.
  • Ambient Aware- en TalkThru-technologie
Gegevens

JBL Signature Sound 50 mm drivers en een geluid dat te vinden is in de bekendste zalen ter wereld.

Krijg hulp van je stemassistent. Speel jouw favoriete playlist, stuur je vriend of vriendin een bericht of kijk wat het weer wordt en meer met een eenvoudige druk op de oorschelp om de Google stemassistent of Amazon Alexa te activeren. Gebruik de gloednieuwe JBL-app om eenvoudig jouw favoriete stemassistenten in te stellen.

Ambient Aware- en TalkThru-technologie Laat de muziek doorgaan! Blijf contact houden met je omgeving terwijl je naar jouw favoriete tracks luistert. Een druk op de Ambient Aware-knop versterkt het omgevingsgeluid en zorgt dat je kunt horen wat er om je heen gebeurt. De TalkThru-modus verlaagt het geluidsniveau van de muziek, zodat je met vrienden kunt praten zonder je hoofdtelefoon af te hoeven zetten.

3 uur batterijduur 2 uur opladen.

15 minuten laden voor 2uur afspeeltijd Even snel laden gedurende 15 minuten geeft weer 2 uur extra afspeeltijd.

Handfree telefoongesprekkeen Blijf in contact met jouw wereld door gesprekken te voeren met de knoppen op de oorschelp. Als de batterijleeg is sluit je gewoon deaudiokabel aan en blijf je luisteren of praten.

Multi-pointverbinding Stelt je in staat moeiteloos over te schakelen tussen het ene Bluetooth-apparaat en het andere. Je kunt simpelweg overschakelen van een video op je tablet naar een telefoongesprek op je mobiele telefoon. je mist dus nooit meer een telefoontje.

My JBL Headphones-app Personaliseer jouw luisterervaring door de geluidsinstellingen van de JBL LIVE500BT aan te pasen via de gratis My JBL Headphones-app.

Comfort-fit textielen hoofdband Gevormd rond je hoofd met een passende stoffen hoofdband en zachte oorkussens, dat maakt de LIVE500BT ssuper comfortabel.

Afneembare kabel met afstandsbediening/microfoon als de batterij leeg is sluit je gewoon de audiokabel aan een blijf je luisteren of praten.

Personi-Fy: Persoonlijk Geluidsprofiel Jij zou je niet aan je hoofdtelefoon moeten aanpassen, maar je hoofdtelefoon aan jou. De JBL LIVE500BT-hoofdtelefoon is voorzien van Personi-Fi. In slechts enkele stappen kunt je met Personi-FI je geluisprofiel afstemmen op je geslacht, leftijd en andere voorkeuren om je dde best mogelijke luisterervaring te bieden. VInd Personi-fi in de nieuwste versie van My JBL Headphones-app. Gratis te downloaden.

Meer informatie
Meer informatie
Prijs € 109,00
Model JBLLIVE500BTBLK
Fabrieksgarantie 2 jaar
Fabrikantnummer (MPN) JBLLIVE500BTBLK
Service type Inleveren of opsturen
Adviesprijs 149,00
Productgroep Bluetooth speaker
EAN 6925281940347
Merk JBL
Kleur Zwart
Draagwijze Hoofdband
Specificaties

Gebruiksgemak

Draagwijze
Hoofdband

Fysieke_eigenschappen

Kleur
Zwart

Productinformatie

Fabrieksgarantie
2 jaar
Service type
Inleveren of opsturen
Productgroep
Bluetooth speaker
Merk
JBL