Frilec BREMEN285-1NFA++ Vrieskast

€ 499,00
Levertijd onbekend
  • RVS-greep
  • No-Frost
  • 235 liter inhoud
Gegevens

De nieuwe, strak ontworpen vrijstaande vriezer BREMEN285-1NFA++ heeft een tijdloze stijl die perfect past in iedere ruimte in uw huis. De vrieskast heeft een ruime inhoud van liefst 235 liter netto en is ingedeeld met 7 handige en praktisch in te delen transparante laden. Door al deze ruimte kunt u al uw spullen kwijt, waardoor u minder vaak naar de winkel hoeft en dus meer tijd over houdt voor andere bezigheden.

De BREMEN285-1NFA++ is voorzien van No-frost koeltechnologie, gebaseerd op een dubbele luchtventilatie en elektronisch gecontroleerde verdamper. Hierdoor heeft u geen last van rijpvorming, behoudt u de temperatuur beter en behoudt u dus ook de smaak beter.

De BREMEN285-1NFA++ is luxe afgewerkt. Door z'n elektronische bedieningspaneel kunt u gemakkelijk de gewenste temperatuur instellen. Ook is de kast voorzien van een handige handgreep.

Met het A++ energielabel is deze vriezer ook nog eens zeer energiezuinig. Hij presteert krachtig en beschikt over milieuvriendelijke functies waardoor er minder energie verbruikt wordt en u dus bijdraagt aan het milieu en ook nog eens geld bespaart.

Meer informatie
Meer informatie
Prijs € 499,00
Merk Frilec
EAN 8717202120741
Productgroep Vrieskast
Model BREMEN285-1NFA++
Garantietype On site
Fabrieksgarantie 5 jaar
Breedte 600 mm
Hoogte 1833 mm
Diepte 651 mm
Energieklasse A++
Inhoud vriesruimte 235 l
Specificaties

Verbruik

Energieklasse
A++

Productinformatie

Merk
Frilec
Productgroep
Vrieskast
Garantietype
On site
Fabrieksgarantie
5 jaar