Ecovacs DEEBOT OZMO Slim10 - Robotstofzuiger - Zwart

ecovacs ecovacs
€ 245,00
Levertijd onbekend
  • Laag design voor gemakkelijkere toegang tot meer ruimtes
  • OZMOTM Dweiltechnologie voor superieure schoonmaakresultaten
  • Systematische reiniging
  • Zuigopening waarin haar niet verstrikt raakt
Gegevens

Laag design voor gemakkelijkere toegang tot meer ruimtes De DEEBOT OZMO Slim10 kan met zijn lage design gemakkelijk het verborgen vuil en stof onder uw meubels en op andere moeilijk bereikbare plaatsen in uw huis verwijderen.

OZMO Dweiltechnologie voor superieure schoonmaakresultaten De OZMO Dweiltechnologie maakt gebruik van een innovatieve elektronische waterpomp en -reservoir die water gelijkmatig toepassen tijdens het dweilen. In combinatie met een krachtig zuigvermogen zorgt deze innovatieve dweiltechnologie ervoor dat de DEEBOT OZMO Slim10 grondige en uitgebreide reinigingsresultaten levert.

Systematische reiniging met de modus voor vloeren zonder tapijt Met zijn geavanceerde, heen en weer gaande schoonmaakroute zorgt uw DEEBOT OZMO Slim10 voor grondige en systematische reinigingsresultaten zonder gebieden te missen of opnieuw te doen.

Zuigopening waarin haar niet verstrikt raakt Deze zuigopening is ideaal voor het schoonmaken van vuil en vooral haar. Dit blokkeert niet en raakt niet verstrikt. Het perfecte hulpje,voornamelijk voor huisdiereigenaren!

Gespecialiseerde reinigingsmodi voor uw individuele behoeften De DEEBOT is ontworpen om te voldoen aan uw unieke reinigingsbehoeften: de AUTO-modus voor algemene reiniging, de modus Randenreiniging voor het reinigen van randen en hoeken en de modus Vlekkenreiniging voor moeilijk te reinigen gebieden.

Bediening via de app - altijd & overal Met de ECOVACS-app plant u moeiteloos reinigingstijden en stelt u de reinigingsmodi in, bewaakt u de robot en de reinigingsstatus en geniet u van het gemak van geautomatiseerd huishoudelijk werk.

Tijdinstelling Dankzij de handige planningsfunctie kunt u een vaste reinigingstijd instellen en de reiniging van tevoren plannen - zo is uw huis nooit meer vuil als u thuiskomt.

Automatisch opladen Zodra de batterij bijna leeg is, dan keert uw DEEBOT automatisch terug naar zijn oplaadstation - zonder dat u een vinger hoeft uit te steken.

Trapveiligheidstechnologie Omdat uw DEEBOT uitgerust is met valsensoren, kan hij zelfs in de buurt van trappen veilig schoonmaken, zonder het risico om naar beneden te vallen.

Obstakeldetectietechnologie U hoeft zich geen zorgen meer te maken over uw meubels, want de botssensoren en stootranden voorkomen dat uw DEEBOT er tegenaan stoot .

Hoge-efficiëntiefilter Met zijn metalen mazenfilter, sponsfilter en fijnstoffilter vermindert de DEEBOT de stofjes in de lucht die allergieën en astma veroorzaken - dus mensen met een allergie kunnen een zicht van verlichting slaken!

Meer informatie
Meer informatie
Prijs € 245,00
Introductiejaar 2018
Merk Ecovacs
EAN 6943757611959
Productgroep Robotstofzuiger
Fabrieksgarantie 2 jaar
Fabrikantnummer (MPN) OSLIM10
Model OZMOSLIM10
Gewicht 2500 g
Kleur Zwart
Breedte 310 mm
Diepte 310 mm
Hoogte 57 mm
Zuig-/dweilfunctie Zuigen, Dweilen
Geluidsniveau 68 dB
Specificaties

Algemeen

Zuig-/dweilfunctie
Zuigen, Dweilen

Fysieke_eigenschappen

Kleur
Zwart

Productinformatie

Merk
Ecovacs
Productgroep
Robotstofzuiger
Fabrieksgarantie
2 jaar