Dyson Pure Cool Desk wit/zilver luchtreiniger

Dyson Dyson
€ 549,00
3-5 werkdagen
  • Koelen
  • Geen bladen en roosters
  • Luchtstroom met hoge snelheid
  • Detecteert stofdeeltjes en gassen
  • Afstandsbediening
Gegevens

De Dyson Pure Cool detecteert automatisch stofdeeltjes en gassen en maakt daar real-time melding van. Een uniek Dyson-algoritme verwerkt de invoer van drie sensoren en geeft vervolgens de luchtkwaliteitsmetingen weer. Op het ingebouwde lcd-scherm kun je door middel van live rapporten zien welke gassen en stofdeeltjes er op dit moment in je kamer zijn.

De Air Multiplier technologie zorgt ervoor dat iedere seconde een gelijkmatige, krachtige luchtstroom van 290 liter wordt verspreidt, zodat er door de hele kamer gezuiverde lucht circuleert. Het volledig afgedichte filtersysteem verwijdert samen met een actief koolstoffilter gassen, en een HEPA-filter van glasvezel vangt 99,95% van all microscopische allergenen en verontreinigende stoffen tot slechts 0,1 micron uit de lucht. En aangezien je kunt kiezen uit een gerichte modus en een oscillatiemodus, kun je de lucht naar elke gewenste plek sturen. Nieuwe 350° oscillatie maakt het mogelijk lucht in de hele kamer te laten circuleren. Met ingebouwde en aanpasbare instellingen, zodat je kunt kiezen waar je de lucht wilt hebben.

In de verspreide modus projecteert de unieke Dyson luchtklep lucht door de achterkant van het apparaat, terwijl het tegelijkertijd de lucht effectief blijft reinigen. In de nachtmodus worden de stilste luchtstroominstellingen gebruikt. Het apparaat blijft veranderingen in de luchtkwaliteit in de gaten houden en daarop reageren, maar gebruikt daarbij de stilste instellingen en een gedimd scherm. Eenvoudig te onderhouden filters. Ingebouwde herinneringen geven aan wanneer het filter vervangen moet worden.

Meer informatie
Meer informatie
Prijs € 549,00
Merk Dyson
Model PURECOOLDESKWITZILVER
Introductie model 2018
Service type Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie 2 jaar
Verpakkingsinhoud Dyson
Adviesprijs 549,00
Productgroep Luchtreiniger
EAN 5025155034347
Fabrikantnummer (MPN) 310156-01
Snoerlengte 180 cm
Diepte 106 mm
Hoogte 691 mm
Breedte 352 mm
Kleur Wit, Zilver
Gewicht 4650 g
Geluidsniveau 42.3 dB
Vermogen 40 W
Afstandsbediening Ja
Automatisch uitschakelen Ja
Specificaties

Gebruiksgemak

Afstandsbediening
Automatisch uitschakelen

Fysieke_eigenschappen

Kleur
Wit, Zilver

Productinformatie

Merk
Dyson
Service type
Inleveren of opsturen
Fabrieksgarantie
2 jaar
Productgroep
Luchtreiniger