Bosch GSN33VL3P - Vriezer - 225 Liter - A++

bosch bosch
€ 628,99
Onbekend

NoFrost, A++, inh. 220 l, digital LED, handgreep, transparante laden, BigBox, RVS-Look, 176 cm hoog

Gegevens

Bosch Serie | 4 Vrijstaande vriezer 176 x 60 cm inox-look GSN33VL3P De vriezer met energie-efficiëntieklasse A++ en 4 transparante vrieslades: biedt volop ruimte en een goed overzicht en koelt zeer energiezuinig.

-BigBox-diepvrieslade: ideaal voor het stapelen van diepvriesdozen of voor grote diepvrieswaren. -NoFrost: voorkomt ijsvorming en maakt ontdooien zo overbodig. Dat bespaart u veel tijd en energie. -VarioZone: meer flexibiliteit en ruimte dankzij uitneembare glazen plateaus in het vriesgedeelte. -PerfectFit: Plaatsing strak tegen zijwanden mogelijk. -Automatisch supervriezen: optimaal vriesresultaat. Dankzij het herkennen van een temperatuurwijziging zorgt AutoFreeze dat de vriezer automatisch wordt geactiveerd. Hierdoor blijven bevroren items bevroren en zijn nieuwe items heel snel ingevroren.

FreshSense: het perfecte klimaat. Dankzij het perfecte klimaat behouden uw levensmiddelen de ideale consistentie: ijs wordt bijvoorbeeld nooit te hard of te zacht. Een constante temperatuur is van doorslaggevend belang voor een betere versheid en smaak. De FreshSense-sensoren meten en regelen de temperatuur in de koel- en vriesruimte. Het resultaat: altijd een constante temperatuur in de koelkast, ongeacht de buitentemperatuur.

MultiAirflow-systeem: gelijkmatige luchtcirculatie voor een langere versheid. De ventilator van het MultiAirflow-systeem verdeelt de koude lucht gelijkmatig over alle niveaus in de koel- en vriesruimte. Zo worden temperatuurschommelingen tot een minimum beperkt en koeltijden gereduceerd - waardoor uw voedingsmiddelen hun smaak langer zullen behouden.

Veel ruimte voor grote diepvriesproducten in de BigBox-lade. Een extra diepe vrieslade om al uw diepvriesproducten moeiteloos in op te bergen. Zeer geschikt voor grote dozen, bijvoorbeeld van taarten en pizza's. Of u nu alvast alles voor een kinderfeestje in huis wilt halen of een bruidstaart wilt invriezen - in de BigBox is er altijd voldoende ruimte.

Nooit meer je koelkast ontdooien. Het handmatig ontdooien van een koelkast kan een vervelend en tijdrovend klusje zijn. Onze nieuwe vriezers met NoFrost besparen je een hoop tijd en moeite. De innovatieve NoFrost technologie transporteert warmte en vochtigheid van de vriezer naar een verdampingsschijf die ijsvorming stopt. Condens wordt handig naar buiten geleid, zodat het buiten de koelkast kan verdampen. Op deze manier krijgt ijsvorming geen kans en hoeft de koelkast niet langer handmatig ontdooid te worden.

Flexibel in te ruimen koelkast De flexibel verstelbare glasplaten zorgen ervoor dat je ook grote producten gemakkelijk kwijt kunt, bijvoorbeeld een grote taart voor een feestje. Ze zijn inschuifbaar, uittrekbaar en in hoogte verstelbaar zodat je de koelkast flexibel en gemakkelijk naar wens kunt indelen.

Energie-efficiëntieklasse A++: 25% lager energieverbruik dan toestellen met A+. Koel/vriescombinaties met energie-efficiëntieklasse A++ verbruiken 25% minder energie dan vergelijkbare toestellenmet A+.

Meer informatie
Meer informatie
Prijs € 628,99
Service type Monteur aan huis
Merk Bosch
EAN 4242005052684
Productgroep Vrieskast
Adviesprijs 779,00
Fabrieksgarantie 2 jaar
Serie Bosch Serie | 4
Model GSN33VL3P
Fabrikantnummer (MPN) GSN33VL3P
Hoogte 1760 mm
Diepte 650 mm
Breedte 600 mm
Energieklasse A++
Inhoud vriesruimte 225 l
Specificaties

Verbruik

Energieklasse
A++

Productinformatie

Service type
Monteur aan huis
Merk
Bosch
Productgroep
Vrieskast
Fabrieksgarantie
2 jaar
Serie
Bosch Serie | 4