Bosch PXY675DE4E Inbouw Inductiekookplaat

bosch bosch
€ 899,00
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, volgende dag in huis
  • 4 kookzones
  • 17 kookstanden
  • Elektrisch
  • PowerBoost: tot 50% sneller koken
Gegevens

De Bosch PXY675DE4E inductie kookplaat beschikt over vier verschillende kookzones. Bij elke afzonderlijke kookzone is er een restwarmte indicatie en kan je een PowerBoost functie instellen om nog sneller te verwarmen. Met de ReStart functie worden instellingen onthouden en kan je met de Timer een tijd instellen om preciezer te koken. DirectSelect zorgt voor een gemakkelijke en snelle bediening, waar je de 17 verschillende standen in kan schakelen.

DirectSelect Premium, gemakkelijke bediening Vanwege het DirectSelect bedieningspaneel, stel je gemakkelijk verschillende vermogensstanden in. Op dit display kan je alle 17 verschillende vermogensstanden, reStart functie en andere functies instellen over een lengte van 30 centimeter.

PerfectFry, perfect braden Met de FryingSensor Plus, kan je nu een stukje vlees perfect braden. De sensor reguleert de temperatuur op basis van vier braadniveaus of negen programma's. Op deze manier leidt je het gehele braadproces in goede banen voor een perfect stuk vlees.

Kook op tijd met de timer De Bosch kookplaat beschikt over een timer. Deze timer heeft een uitschakelbare functie voor elke afzonderlijke kookzone. Met de timer kan je simpelweg op tijd koken, wat zorgt voor de beste resultaten.

QuickStart, snel beginnen met koken Kies met de QuickStart functie snel een gewenste kookstand. Hiermee verlies je geen tijd en kan je snel beginnen met koken.

ReStart functie Met de ReStart functie kan je de instellingen simpelweg opnieuw instellen. Kookt je pan over, dan wordt de kookplaat automatisch uitgeschakeld. Dankzij de ReStart functie worden de laatste instellingen opgeslagen, zodat je de eerder gekozen instellingen snel weer beschikbaar hebt.

PanBoost, snellere panwarmte Via de PanBoost functie kan je pannen nog sneller verhitten, zonder dat je de pan beschadigt. De functie is ook geschikt voor pannen met een coating. Binnen 30 seconden is jouw pan perfect op temperatuur en kan je snel beginnen met koken

MoveMode, koken als een chef Kook comfortabel en intuïtief met de MoveMode functie op de Bosch kookplaat. Door drie verschillende kookzones via MoveMode in te schakelen, kan je direct over gaan van bijvoorbeeld kokende soep naar sudderende soep. Je hoeft in dit geval alleen nog maar je pan te verplaatsen van de voorste naar de middelste en vervolgens naar de achterste kookzone.

Meer informatie
Meer informatie
Prijs € 899,00
Merk Bosch
EAN 4242002939049
Productgroep Inductiekookplaat
Adviesprijs 2.019,00
Fabrieksgarantie 2 jaar
Garantietype On site
Model PXY675DE4E
Diepte 527 mm
Hoogte 51 mm
Nisbreedte (min.) 560 mm
Nisbreedte (max.) 560 mm
Nishoogte (min.) 51 mm
Nishoogte (max.) 51 mm
Nisdiepte 490 mm
Stekker meegeleverd Nee
Breedte 606 mm
Aantal kookzones 4
Aansluitwaarde 7400 W
Plaatsing Inbouw
Bediening via app Nee
Flexibele kookzone Ja
Panherkenning Ja
Boost functie Ja
Specificaties

Gebruiksgemak

Bediening via app
Flexibele kookzone
Panherkenning
Boost functie

Algemeen

Plaatsing
Inbouw

Fysieke_eigenschappen

Stekker meegeleverd

Productinformatie

Merk
Bosch
Productgroep
Inductiekookplaat
Fabrieksgarantie
2 jaar
Garantietype
On site