Bosch GSN58AW45 - Vriezer - 360 Liter - A+++

bosch bosch
€ 879,00
Levertijd onbekend

NoFrost, A+++, inh. 360 l, digital 7-segment, LED-verlichting, lange handgreep, transparante laden, 2 BigBox, IceTwister, Wit, 191 cm hoog

Gegevens

Bosch Serie | 6 Vrijstaande vriezer 191 x 70 cm GSN58AW45 De NoFrost vriezer met energie-efficiëntieklasse A+++ en FreshSense: koelt uiterst energiezuinig en beschermt uw diepvrieswaren door een constante diepvriestemperatuur.

NoFrost: voorkomt ijsvorming en maakt ontdooien zo overbodig. Dat bespaart u veel tijd en energie.

LED verlichting: Hierdoor is het koelgedeelte vanaf de bovenkant verlicht en heeft u goed zicht op uw levensmiddelen.

FreshSense: garandeert een constante binnentemperatuur, zodat etenswaren langer vers blijven.

VarioZone: meer flexibiliteit en ruimte dankzij uitneembare glazen plateaus in het vriesgedeelte.

Automatisch supervriezen: optimaal vriesresultaat. Dankzij het herkennen van een temperatuurwijziging zorgt AutoFreeze dat de vriezer automatisch wordt geactiveerd. Hierdoor blijven bevroren items bevroren en zijn nieuwe items heel snel ingevroren.

FreshSense: het perfecte klimaat. Dankzij het perfecte klimaat behouden uw levensmiddelen de ideale consistentie: ijs wordt bijvoorbeeld nooit te hard of te zacht. Een constante temperatuur is van doorslaggevend belang voor een betere versheid en smaak. De FreshSense-sensoren meten en regelen de temperatuur in de koel- en vriesruimte. Het resultaat: altijd een constante temperatuur in de koelkast, ongeacht de buitentemperatuur.

Bescherming voor ingevroren voedsel. Levensmiddelen invriezen op de conventionele manier, biedt geen garantie dat ze langdurig goed ingevroren blijven. Met de SuperFreezing functie worden producten beschermd tegen ontdooien zodra de vriezer wordt geopend om er nieuwe producten bij te plaatsen. Bespaar energie met de automatische vriesfunctie, die de vriezer terugschakelt en de gewenste temperatuur constant houdt, zodra deze is bereikt. Goed voor levensmiddelen. En voor jouw energieverbruik.

*MultiAirflow-systeem: gelijkmatige luchtcirculatie voor een langere versheid. De ventilator van het MultiAirflow-systeem verdeelt de koude lucht gelijkmatig over alle niveaus in de koel- en vriesruimte. Zo worden temperatuurschommelingen tot een minimum beperkt en koeltijden gereduceerd - waardoor uw voedingsmiddelen hun smaak langer zullen behouden.

Veel ruimte voor grote diepvriesproducten in de BigBox-lade. Een extra diepe vrieslade om al uw diepvriesproducten moeiteloos in op te bergen. Zeer geschikt voor grote dozen, bijvoorbeeld van taarten en pizza's. Of u nu alvast alles voor een kinderfeestje in huis wilt halen of een bruidstaart wilt invriezen - in de BigBox is er altijd voldoende ruimte.

Nooit meer je koelkast ontdooien. Het handmatig ontdooien van een koelkast kan een vervelend en tijdrovend klusje zijn. Onze nieuwe vriezers met NoFrost besparen je een hoop tijd en moeite. De innovatieve NoFrost technologie transporteert warmte en vochtigheid van de vriezer naar een verdampingsschijf die ijsvorming stopt. Condens wordt handig naar buiten geleid, zodat het buiten de koelkast kan verdampen. Op deze manier krijgt ijsvorming geen kans en hoeft de koelkast niet langer handmatig ontdooid te worden.

Flexibel in te ruimen koelkast. De flexibel verstelbare glasplaten zorgen ervoor dat je ook grote producten gemakkelijk kwijt kunt, bijvoorbeeld een grote taart voor een feestje. Ze zijn inschuifbaar, uittrekbaar en in hoogte verstelbaar zodat je de koelkast flexibel en gemakkelijk naar wens kunt indelen.

Voor heerlijk koude drankjes: de IceTwister. Vanaf nu zijn uw koude drankjes net zo lekker als in die hippe strandtent. Met de verse ijsklontjes uit de handige IceTwister smaken ze namelijk nog veel beter. Voor 20 ijsklontjes. Simpel en snel, makkelijk te vullen met water zonder te knoeien.

LED-verlichting: zet de inhoud van uw koelkast in de schijnwerpers. LED-lampen bieden compleet nieuwe verlichtingsmogelijkheden voor koelkasten. Ze verlichten de binnenkant gelijkmatig, zonder te verblinden. LED-verlichting verbruikt minder stroom dan conventionele koelkastverlichting en gaat een (toestel)leven mee.

Meer informatie
Meer informatie
Prijs € 879,00
Merk Bosch
EAN 4242005102075
Productgroep Vrieskast
Fabrikantnummer (MPN) GSN58AW45
Model GSN58AW45
Introductiejaar 2018
Serie Bosch Serie | 6
Adviesprijs 979,00
Garantietype On site
Fabrieksgarantie 2 jaar
Positie deurscharnier Rechts
Display Ja
Kleur Wit
Breedte 700 mm
Hoogte 1910 mm
Gewicht 93400 g
Diepte 780 mm
Energiekosten per jaar 46,23
Energieverbruik per jaar 201 kWh
Energieklasse A+++
Minimale omgevingstemperatuur 10 °C
Maximale omgevingstemperatuur 43 °C
Geluidsniveau 41 dB
No frost Ja
Bewaartijd bij stroomuitval 25 h
Aantal sterren 4
Inhoud vriesruimte 360 l
Invriesvermogen 22 kg/day
Snel invriezen Ja
Specificaties

Vrieskenmerken

No frost
Snel invriezen

Verbruik

Energieklasse
A+++

Fysieke_eigenschappen

Positie deurscharnier
Rechts
Display
Kleur
Wit

Productinformatie

Merk
Bosch
Productgroep
Vrieskast
Serie
Bosch Serie | 6
Garantietype
On site
Fabrieksgarantie
2 jaar