Bezorgen

Voor het bezorgen van je bestellingen maken we gebruik van externe bezorgdiensten. We kiezen voor de beste kwaliteit zodat je bestelling veilig en met zorg wordt bezorgd. Kleine pakketten worden verzonden via PostNL. Grotere pakketten worden door een transporteur geleverd. Alle verzendbestellingen worden verzekerd verzonden. De verzendkosten zijn inclusief transportverzekering. De verzendopties, kosten en levertijden verschillen per product. Je vindt alle informatie op de productpagina.

Pakketten

Bestellingen t/m 31.5 kg en niet groter dan 176x78x58 cm worden verzonden via PostNL en DHL. Je kunt het pakket online volgen met een track&trace code. Als je niet thuis bent proberen ze het de volgende dag opnieuw. Daarna kun je het pakket 2 weken lang afhalen bij het dichtsbijzijnde afhaalpunt. Afvoeren van je oude apparaat is niet mogelijk via de pakketdienst. Bij bestellingen tot €500,- is het mogelijk om te kiezen voor rembours.

Grote apparaten

Grote en zware apparaten worden bezorgd door onze transporteur. Je bestelling wordt op de begane grond, op een vrij toegankelijke en veilig bereikbare plek in de verpakking geleverd (zonder trappen). Het oude apparaat wordt GRATIS afgevoerd, mits het bij de voordeur, of buiten afgekoppeld klaar staat.

Levertijd grote apparaten

Je hebt hierbij de keuze tussen “Zo snel mogelijk” en “op afspraak”. Bij de eerste optie wordt je bestelling direct ingepland op de eerstvolgende route volgens de levertijd die je bij het product ziet staan. Op de dag van bezorging ontvang je een email met het verwachte tijdsblok. Bij de optie “op afspraak” neemt de transporteur altijd eerst contact met je op om een bezorgdag af te spreken. Na dit contact kunnen ze je bestelling meestal de volgende werkdag bezorgen.

Installeren en inbouwen

Grote apparaten kun je compleet laten installeren of inbouwen. Er wordt een bezorgafspraak gemaakt en het apparaat wordt direct geïnstalleerd of ingebouwd. Tijdens het bestellen kies je de gewenste service. *Bij installatie of inbouw kan het 1 a 2 dagen langer duren voor je je bestelling in huis hebt.