Bezorgen

Voor het bezorgen van je bestellingen maken we gebruik van externe bezorgdiensten. We kiezen voor de beste kwaliteit zodat je bestelling veilig en met zorg wordt bezorgd. Kleine pakketten worden verzonden via PostNL. Grotere pakketten worden door een transporteur geleverd. Alle verzendbestellingen worden verzekerd verzonden. De verzendkosten zijn inclusief transportverzekering. De verzendopties, kosten en levertijden verschillen per product. Je vindt alle informatie op de productpagina.

Pakketten

Bestellingen t/m 31.5 kg en niet groter dan 176x78x58 cm worden verzonden via PostNL. Je kunt het pakket online volgen met een track&trace code. Als je niet thuis bent probeert PostNL het de volgende dag opnieuw. Daarna kun je het pakket 2 weken lang afhalen bij het dichtsbijzijnde PostNL afhaalpunt. Afvoeren van je oude apparaat is niet mogelijk via PostNL. Bij bestellingen tot €500,- is het mogelijk om te kiezen voor rembours.

Grote apparaten

Witgoed en zware apparaten worden bezorgd door onze transporteur. Ze maken van tevoren een afspraak. Je ontvangt hierbij een tijdvak van 2 uur, zodat je niet de hele dag hoeft te wachten. De nieuwe machine wordt op de begane grond, op een vrij toegankelijke en veilig bereikbare plek in de verpakking geleverd (zonder trappen). Het oude apparaat wordt GRATIS afgevoerd, mits het bij de voordeur, of buiten afgekoppeld klaar staat. Wanneer bij een witgoed apparaat staat vermeld: "Voor 15.00 uur besteld, vandaag verzonden" kan hij meteen naar de transporteur worden vervoerd. De transporteur maakt dan een afspraak voor de bezorging, meestal voor de volgende werkdag.

Installeren en inbouwen

Grote apparaten kun je compleet laten installeren of inbouwen. Er wordt een bezorgafspraak gemaakt en het apparaat wordt direct geïnstalleerd of ingebouwd. Tijdens het bestellen kies je de gewenste service. *Bij installatie of inbouw kan het 1 a 2 dagen langer duren voor je je bestelling in huis hebt.