AEG X59143MD0 - Wandschouw afzuigkap 90 cm

AEG AEG
€ 475,00
Levertijd onbekend
  • Schouwkap - Motor - Max. 430 m3/h - Touch control bediening - 90 cm breed
Gegevens

De perfecte stijlaanvulling op uw geavanceerde keuken Deze hoogwaardige dampkap is een perfecte aanvulling op de verfijnde stijl van uw keuken. Het rechte design is niet alleen ideaal voor een moderne, minimalistische keuken maar voegt ook een vleugje eenvoudige elegantie toe aan een persoonlijker design. Zeer efficiënte afzuiging voor een frisse, dampvrije keuken Tijdens het koken wilt u in een propere en frisse omgeving werken en dat is precies wat deze dampkap u biedt. De dampkap is voorzien van een sterke motor die de dampen extra efficiënt afzuigt zodat u uw eten onder perfecte omstandigheden kunt bereiden! Van functioneel tot sfeervol, naar uw behoeften U heeft een goed zicht nodig tijdens het koken maar felle verlichting schept vaak niet de juiste sfeer om bij te eten. De halogeenverlichting van deze dampkap biedt de perfecte oplossing en biedt felle verlichting van het kookgedeelte en een zachtere achtergrondverlichting voor de rest van de keuken. Een perfecte combinatie van stijl en prestaties Dankzij het extra grote kookgedeelte heeft u alle ruimte die u nodig heeft om heerlijke maaltijden te bereiden. En om ervoor te zorgen dat u een dampkap heeft die past, heeft deze wanddampkap extra grote afmetingen. Niet alleen wordt de damp van het koken goed afgezogen maar de dampkap vormt ook een mooi geheel met de rest van uw keuken.

Meer informatie
Meer informatie
Prijs € 475,00
Garantietype On site
Fabrieksgarantie 2 jaar
Fabrikantnummer (MPN) X59143MD0
Adviesprijs 649,00
EAN 7332543118281
Merk AEG
Productgroep Wandschouw
Introductiejaar 2011
Model X59143MD0
Materiaal filter Aluminium
Aantal lampen 2
Aantal motoren 1
Kleur Roestvrijstaal
Gewicht 15500 g
Diepte 490 mm
Breedte 898 mm
Hoogte 795 mm
Geluidsniveau hoogste stand 65 dB
Geluidsniveau intensief stand 65 dB
Geschikt voor luchtafvoer Ja
Geschikt voor recirculatie Nee
Maximale afzuigcapaciteit 430 m³/h
Bediening via app Nee
Intensiefstand Ja
Aantal snelheidsstanden 3
Soort bediening Knoppen
Specificaties

Gebruiksgemak

Bediening via app
Intensiefstand
Soort bediening
Knoppen

Algemeen

Geschikt voor luchtafvoer
Geschikt voor recirculatie

Fysieke_eigenschappen

Materiaal filter
Aluminium
Kleur
Roestvrijstaal

Productinformatie

Garantietype
On site
Fabrieksgarantie
2 jaar
Merk
AEG
Productgroep
Wandschouw
Garantie

Kiest u voor AEG, dan bent u verzekerd van geavanceerde keukenapparatuur die het u mogelijk maakt perfecte resultaten te realiseren. Daarnaast zijn de vorm en functie van AEG-keukeninbouwapparaten zo stijlvol gecombineerd dat zij naadloos aansluiten op elkaar én een designstatement toevoegen aan elk keukeninterieur.

Steeds meer consumenten kiezen dan ook voor meerdere apparaten van AEG in hun keuken. Dit waarderen wij zo zeer, dat wij u in dat geval 5 jaar garantie aanbieden. Koopt u minimaal 4 AEG-keukeninbouwapparaten, dan hoeft u 5 jaar géén arbeidsloon, voorrijkosten en materiaalkosten te betalen indien er onverhoopt een storing optreedt*. 
Wilt u hiervoor in aanmerking komen, registreer dan uw nieuwe AEG-keukeninbouwapparaten dan op onze speciale servicewebsite.

Vervolgens ontvangt u het 5-jaargarantiecertificaat per e-mail. Bewaar dit certificaat goed, want onze technicus vraagt ernaar bij een eventueel servicebezoek.

5 Jaar garantie op inbouwapparaten betekent: 
- 5 jaar lang geen arbeidsloon
- 5 jaar lang geen materiaalkosten
- 5 jaar lang volledige zekerheid
- 5 jaar lang geen voorrijkosten.*

Voorwaarden 5 jaar garantie
- binnen 3 maanden na aankoop van de apparaten registreren via www.mijnapparaten.nl
- 4 of meer AEG-inbouwapparaten in één koop 
- alle apparaten zijn op dezelfde dag aangeschaft
- alle apparaten zijn bij hetzelfde verkooppunt in Nederland gekocht
- alle apparaten zijn in Nederland geplaatst
- alle apparaten zijn in hetzelfde huishouden geïnstalleerd
- geldt niet voor accessoires en toebehoren

We raden u aan uw product te registreren zodat u altijd een snelle en gemakkelijke toegang hebt tot onze productinformatie, handleidingen en andere technische informatie.


*Onze algemene garantiebepalingen zijn van kracht gedurende deze 5 jaar. Vanaf het derde garantiejaar wordt per servicebezoek € 25,- aan administratiekosten in rekening gebracht.