AEG KMS561000M inbouw combimagnetron

AEG AEG
€ 699,00
Levertijd onbekend
inbouw combimagnetron
Gegevens
In de AEG KMS561000M inbouw oven bak je snel gerechten gaar met de combiquick functie. Deze functie combineert hetelucht met de snelheid van een magnetron. Hierdoor heb je in een handomdraai een heerlijk gerecht op tafel staan. Handig, wanneer je weinig tijd hebt. Deze AEG combi oven heeft een groot display, druktoetsen en 2 draaiknoppen om de tijd en temperatuur te selecteren. Met de geheugenfunctie onthoudt de oven de juiste temperatuur en bereidingstijd voor de gerechten die je regelmatig klaarmaakt. **KMS561000M combimagnetron, de snelste weg naar lekker eten** Wanneer je graag kookt en verse maaltijden wil maken, maar niet altijd evenveel tijd hebt om dit te doen, is de CombiQuick oven de perfecte keuze voor jou. Bovendien is hij compact en kan hij dus makkelijk in iedere keuken geïntegreerd worden. De lage deurtemperatuur maakt de CombiQuick veilig voor het hele gezin. De buitenzijde van de deur blijft altijd koud zodat er geen risico is om je te branden. Dit maakt de CombiQuick zeer kindvriendelijk.De oven heeft een softclosingdeur die altijd zachtjes sluit. Met deze compacte magnetron kunt u gerechten bereiden, grillen, opwarmen of ontdooien op hetzelfde hoge niveau als bij een groter model. Zo haalt u het beste uit de ruimte in uw keuken en kunt u een grote hoeveelheid verschillende gerechten in één compact apparaat bereiden. \- Roestvrijstaal van kleur \- Zowel boven als onderverwarming \- De oven heeft 4 functies, namelijk de kookfunctie, ontdooifunctie, grillfunctie en de opwarmfunctie. \- Mantelkoeling voorkomt dat de buitenkant van de oven erg heet wordt. \- Sla je meestgebruikte instellingen op en vind deze met de geheugenfunctie weer terug.
Meer informatie
Meer informatie
Prijs € 699,00
Model KMS561000M
Garantietype On site
Fabrieksgarantie 2 jaar
Introductie model 2017
Fabrikantnummer (MPN) KMS561000M
Adviesprijs 649,00
Productgroep Combi-magnetron
EAN 7332543548347
Merk AEG
Display Ja
Positie deurscharnier Onder
Kleur Roestvrijstaal
Binnenverlichting Ja
Inhoud 43.0000
Hoogte 455.0000
Breedte 594.0000
Gewicht 41200.0000
Nishoogte standaardmaat 45 cm
Diepte 567.0000
Plaatsing Inbouw
Bediening via app Nee
Koele deur constructie Ja
Hetelucht functie Ja
Boven- en onderwarmte Ja
Grillfunctie Ja
Ontdooifunctie Ja
Magnetronvermogen 1900
Magnetronfunctie Ja
Specificaties

Magnetronkenmerken

Magnetronfunctie

Ovenfuncties

Hetelucht functie
Boven- en onderwarmte
Grillfunctie
Ontdooifunctie

Ovenkenmerken

Koele deur constructie

Gebruiksgemak

Bediening via app

Algemeen

Plaatsing
Inbouw

Fysieke_eigenschappen

Display
Positie deurscharnier
Onder
Kleur
Roestvrijstaal
Binnenverlichting
Nishoogte standaardmaat
45 cm

Productinformatie

Garantietype
On site
Fabrieksgarantie
2 jaar
Productgroep
Combi-magnetron
Merk
AEG
Garantie

Kiest u voor AEG, dan bent u verzekerd van geavanceerde keukenapparatuur die het u mogelijk maakt perfecte resultaten te realiseren. Daarnaast zijn de vorm en functie van AEG-keukeninbouwapparaten zo stijlvol gecombineerd dat zij naadloos aansluiten op elkaar én een designstatement toevoegen aan elk keukeninterieur.

Steeds meer consumenten kiezen dan ook voor meerdere apparaten van AEG in hun keuken. Dit waarderen wij zo zeer, dat wij u in dat geval 5 jaar garantie aanbieden. Koopt u minimaal 4 AEG-keukeninbouwapparaten, dan hoeft u 5 jaar géén arbeidsloon, voorrijkosten en materiaalkosten te betalen indien er onverhoopt een storing optreedt*. 
Wilt u hiervoor in aanmerking komen, registreer dan uw nieuwe AEG-keukeninbouwapparaten dan op onze speciale servicewebsite.

Vervolgens ontvangt u het 5-jaargarantiecertificaat per e-mail. Bewaar dit certificaat goed, want onze technicus vraagt ernaar bij een eventueel servicebezoek.

5 Jaar garantie op inbouwapparaten betekent: 
- 5 jaar lang geen arbeidsloon
- 5 jaar lang geen materiaalkosten
- 5 jaar lang volledige zekerheid
- 5 jaar lang geen voorrijkosten.*

Voorwaarden 5 jaar garantie
- binnen 3 maanden na aankoop van de apparaten registreren via www.mijnapparaten.nl
- 4 of meer AEG-inbouwapparaten in één koop 
- alle apparaten zijn op dezelfde dag aangeschaft
- alle apparaten zijn bij hetzelfde verkooppunt in Nederland gekocht
- alle apparaten zijn in Nederland geplaatst
- alle apparaten zijn in hetzelfde huishouden geïnstalleerd
- geldt niet voor accessoires en toebehoren

We raden u aan uw product te registreren zodat u altijd een snelle en gemakkelijke toegang hebt tot onze productinformatie, handleidingen en andere technische informatie.


*Onze algemene garantiebepalingen zijn van kracht gedurende deze 5 jaar. Vanaf het derde garantiejaar wordt per servicebezoek € 25,- aan administratiekosten in rekening gebracht.