AEG HX68DBW Kruimelzuiger

AEG AEG
€ 48,99
Levertijd onbekend
  • 4,8 V NiMh accu
  • Nat en droog
  • 8 minuten accuduur
  • 0,5 liter inhoud
  • Stofzakloos
Gegevens

Perfect in het geval van morsen en om snel schoon te maken in het huis of in de auto. De Rapido Wet & Dry hoeft vanwege het geweldig ontwerp en de handige basis niet opgeborgen te worden zodat deze altijd klaar staat in geval van nood.

De nieuwe Soft Steer-wielen zijn zacht voor het meubilair: ze nemen de spanning van je armen en handen en maken het eenvoudig de Rapido rond te bewegen, terwijl ze ook garanderen dat textiel niet wordt opgezogen. En omdat ze extra zacht zijn, voorkomen de wielen ook dat kwetsbare oppervlakken worden bekrast.

Rapido is ontworpen om gebruikt te worden. Daarom was bij het ontwerpen van de handgreep ergonomie het sleutelwoord. Eerst en vooral zorgt Rapido ervoor dat je overal makkelijk kan schoonmaken - van hoge legplanken tot vloeren. De handgreep zorgt ervoor dat je het apparaat makkelijk kan nemen en opbergen.

Meer informatie
Meer informatie
Prijs € 48,99
Fabrikantnummer (MPN) 900272463
Model HX68DBW
Verpakkingsinhoud Kruimelzuiger, houder
Garantietype Carry in
Fabrieksgarantie 2 jaar
Adviesprijs 84,95
Productgroep Kruimelzuiger
EAN 7332543514298
Merk AEG
Breedte 136 mm
Kleur Overig
Diepte 419 mm
Gewicht 1260 g
Hoogte 171 mm
Gebruikstijd 8 m
Voltage 4.8 V
Oplaadtijd 840 m
Inclusief steel Nee
Specificaties

Gebruiksgemak

Inclusief steel

Fysieke_eigenschappen

Kleur
Overig

Productinformatie

Garantietype
Carry in
Fabrieksgarantie
2 jaar
Productgroep
Kruimelzuiger
Merk
AEG
Garantie

Kiest u voor AEG, dan bent u verzekerd van geavanceerde keukenapparatuur die het u mogelijk maakt perfecte resultaten te realiseren. Daarnaast zijn de vorm en functie van AEG-keukeninbouwapparaten zo stijlvol gecombineerd dat zij naadloos aansluiten op elkaar én een designstatement toevoegen aan elk keukeninterieur.

Steeds meer consumenten kiezen dan ook voor meerdere apparaten van AEG in hun keuken. Dit waarderen wij zo zeer, dat wij u in dat geval 5 jaar garantie aanbieden. Koopt u minimaal 4 AEG-keukeninbouwapparaten, dan hoeft u 5 jaar géén arbeidsloon, voorrijkosten en materiaalkosten te betalen indien er onverhoopt een storing optreedt*. 
Wilt u hiervoor in aanmerking komen, registreer dan uw nieuwe AEG-keukeninbouwapparaten dan op onze speciale servicewebsite.

Vervolgens ontvangt u het 5-jaargarantiecertificaat per e-mail. Bewaar dit certificaat goed, want onze technicus vraagt ernaar bij een eventueel servicebezoek.

5 Jaar garantie op inbouwapparaten betekent: 
- 5 jaar lang geen arbeidsloon
- 5 jaar lang geen materiaalkosten
- 5 jaar lang volledige zekerheid
- 5 jaar lang geen voorrijkosten.*

Voorwaarden 5 jaar garantie
- binnen 3 maanden na aankoop van de apparaten registreren via www.mijnapparaten.nl
- 4 of meer AEG-inbouwapparaten in één koop 
- alle apparaten zijn op dezelfde dag aangeschaft
- alle apparaten zijn bij hetzelfde verkooppunt in Nederland gekocht
- alle apparaten zijn in Nederland geplaatst
- alle apparaten zijn in hetzelfde huishouden geïnstalleerd
- geldt niet voor accessoires en toebehoren

We raden u aan uw product te registreren zodat u altijd een snelle en gemakkelijke toegang hebt tot onze productinformatie, handleidingen en andere technische informatie.


*Onze algemene garantiebepalingen zijn van kracht gedurende deze 5 jaar. Vanaf het derde garantiejaar wordt per servicebezoek € 25,- aan administratiekosten in rekening gebracht.