AEG HX623CB Kruimelzuiger

AEG AEG
€ 78,95
Onbekend
- 10,8 V Lithium Ion accu - Stofzakloos - 23 minuten accuduur - 0,5 liter inhoud - Wasbaar filter
Gegevens
Rapido Lithium is ontworpen om snel beschikbaar te zijn wanneer het nodig is. Daarom is hij uitgerust met Lithium TurboPower, een oplaadbare lithiumbatterij die nog langer meer vermogen biedt, niet in kwaliteit achteruitgaat en die in maar een paar uur opgeladen kan worden. **Geïntegreerd Easy Reach-mondstuk voor schoonmaken op moeilijke plekken in één beweging** Geen onderbrekingen meer om omslachtig van mondstuk te wisselen als je in de hoeken, tussen de kussens op de bank of in de keukenladen wilt komen Met het geïntegreerde Easy Reach mondstuk voor spleten dat uitgetrokken kan worden tijdens het stofzuigen, hoef je tijdens het schoonmaken geen onderbrekingen meer in te lassen. **Soft Steer-wielen maken schoonmaken eenvoudig en beschermen kwetsbare oppervlakken** De nieuwe Soft Steer-wielen zijn zacht voor het meubilair en jezelf: ze nemen de spanning van je armen en handen en maken het eenvoudig om de Rapido rond te bewegen, terwijl ze ook garanderen dat textiel niet wordt opgezogen. En omdat ze extra zacht zijn, voorkomen de wielen ook dat kwetsbare oppervlakken worden bekrast.
Meer informatie
Meer informatie
Prijs € 78,95
EAN 7332543514267
Verpakkingsinhoud Kruimelzuiger, houder
Merk AEG
Productgroep Kruimelzuiger
Fabrikantnummer (MPN) 900272457
Garantietype Carry in
Model HX623CB
Fabrieksgarantie 2 jaar
Adviesprijs 129,00
Diepte 419.0000
Kleur Overig
Gewicht 1450.0000
Breedte 136.0000
Hoogte 171.0000
Voltage 10.8000
Gebruikstijd 23
Oplaadtijd 240
Geluidsniveau 78.0000
Inclusief steel Nee
Specificaties

Gebruiksgemak

Inclusief steel

Fysieke_eigenschappen

Kleur
Overig

Productinformatie

Merk
AEG
Productgroep
Kruimelzuiger
Garantietype
Carry in
Fabrieksgarantie
2 jaar
Garantie

Kiest u voor AEG, dan bent u verzekerd van geavanceerde keukenapparatuur die het u mogelijk maakt perfecte resultaten te realiseren. Daarnaast zijn de vorm en functie van AEG-keukeninbouwapparaten zo stijlvol gecombineerd dat zij naadloos aansluiten op elkaar én een designstatement toevoegen aan elk keukeninterieur.

Steeds meer consumenten kiezen dan ook voor meerdere apparaten van AEG in hun keuken. Dit waarderen wij zo zeer, dat wij u in dat geval 5 jaar garantie aanbieden. Koopt u minimaal 4 AEG-keukeninbouwapparaten, dan hoeft u 5 jaar géén arbeidsloon, voorrijkosten en materiaalkosten te betalen indien er onverhoopt een storing optreedt*. 
Wilt u hiervoor in aanmerking komen, registreer dan uw nieuwe AEG-keukeninbouwapparaten dan op onze speciale servicewebsite.

Vervolgens ontvangt u het 5-jaargarantiecertificaat per e-mail. Bewaar dit certificaat goed, want onze technicus vraagt ernaar bij een eventueel servicebezoek.

5 Jaar garantie op inbouwapparaten betekent: 
- 5 jaar lang geen arbeidsloon
- 5 jaar lang geen materiaalkosten
- 5 jaar lang volledige zekerheid
- 5 jaar lang geen voorrijkosten.*

Voorwaarden 5 jaar garantie
- binnen 3 maanden na aankoop van de apparaten registreren via www.mijnapparaten.nl
- 4 of meer AEG-inbouwapparaten in één koop 
- alle apparaten zijn op dezelfde dag aangeschaft
- alle apparaten zijn bij hetzelfde verkooppunt in Nederland gekocht
- alle apparaten zijn in Nederland geplaatst
- alle apparaten zijn in hetzelfde huishouden geïnstalleerd
- geldt niet voor accessoires en toebehoren

We raden u aan uw product te registreren zodat u altijd een snelle en gemakkelijke toegang hebt tot onze productinformatie, handleidingen en andere technische informatie.


*Onze algemene garantiebepalingen zijn van kracht gedurende deze 5 jaar. Vanaf het derde garantiejaar wordt per servicebezoek € 25,- aan administratiekosten in rekening gebracht.