AEG DGE5860HM Inbouw Afzuigkap

AEG AEG
€ 599,00
Onbekend
- inbouw afzuigkap
Gegevens
**SCHONE LUCHT. SNELLER.** Deze geavanceerde afzuigkap zuivert snel alle dampen van het koken uit de keuken omdat ze over een efficiënte en krachtige motor beschikt.**DE HANDENVRIJE AFZUIGKAP** Deze kookplaat is voorzien van Hob2Hood, een handige functie die uw afzuigkap en verlichting automatisch regelt. Laat Hob2Hood de ventilator regelen zodat u zich kunt concentreren op de belangrijke momenten in het bereidingsproces van uw gerechten. Als u toch liever zelf de ventilatorsnelheid regelt, beschikt de kookplaat ook over handmatige bediening.**ZUIVERE LUCHT MET MINDER ENERGIE** Een sterke motor met een lage energiekost zorgt ervoor dat deze afzuigkap betrouwbaar en efficiënt geurtjes uit de keuken verwijdert.**DUURZAME VERLICHTING** Profiteer van de voordelen van ledverlichting. Het heldere en felle licht is ideaal voor verlichting boven de kookplaat en gaat bovendien lang mee en is ook nog eens energie-efficiënt.**Belangrijkste specificaties** Installatie: Afzuigunit Afmeting, breedte x diepte (in mm): 80 Aantal snelheden: 3 + intensief Breedte, buitenmaat (mm): 770 Type bediening: Electronic push buttons Energie-efficiëntieklasse: A Afzuigkracht, max. (m³/u): 555**Specificaties** Deze afzuigkap beschikt over een afzonderlijke bediening van het licht dat zorgt voor een excellente belichting van de kookplaat. Randafzuiging voor lager energieverbruik en lagere geluidsniveaus Geschikt voor recirculatie: Een afzuigkap met recirculatiemodus wordt gebruikt als de kookdamp niet naar buiten kan worden afgevoerd. De kap zuigt de kookdamp op, filtert deze via het koolstoffilter en blaast schone lucht de keuken in. Hob²Hood: bediening van de afzuigkap via de kookplaat Verzadigingsindicatie voor koolstoffilter Verzadigingsindicatie voor vetfilter Afzuigcapaciteit is de mate waarin de afzuigkap de keuken ontdoet van kookdampen en wordt gemeten in m³/h.
Meer informatie
Meer informatie
Prijs € 599,00
Fabrikantnummer (MPN) DGE5860HM
Garantietype On site
Fabrieksgarantie 2 jaar
Productgroep Inbouw afzuigkap
EAN 7332543520459
Merk AEG
Adviesprijs 949,00
Model DGE5860HM
Breedte 770.0000
Diepte 300.0000
Gewicht 9800.0000
Aantal motoren 1
Aantal lampen 2
Kleur Zilver
Hoogte 330.0000
Diameter luchtafvoerbuis 150
Materiaal filter Aluminium
Maximale afzuigcapaciteit 660.0000
Geschikt voor recirculatie Ja
Geluidsniveau intensief stand 71
Geschikt voor luchtafvoer Ja
Geluidsniveau hoogste stand 67
Bediening via app Nee
Soort bediening Knoppen
Specificaties

Gebruiksgemak

Bediening via app
Soort bediening
Knoppen

Algemeen

Geschikt voor recirculatie
Geschikt voor luchtafvoer

Fysieke_eigenschappen

Kleur
Zilver
Materiaal filter
Aluminium

Productinformatie

Garantietype
On site
Fabrieksgarantie
2 jaar
Productgroep
Inbouw afzuigkap
Merk
AEG
Garantie

Kiest u voor AEG, dan bent u verzekerd van geavanceerde keukenapparatuur die het u mogelijk maakt perfecte resultaten te realiseren. Daarnaast zijn de vorm en functie van AEG-keukeninbouwapparaten zo stijlvol gecombineerd dat zij naadloos aansluiten op elkaar én een designstatement toevoegen aan elk keukeninterieur.

Steeds meer consumenten kiezen dan ook voor meerdere apparaten van AEG in hun keuken. Dit waarderen wij zo zeer, dat wij u in dat geval 5 jaar garantie aanbieden. Koopt u minimaal 4 AEG-keukeninbouwapparaten, dan hoeft u 5 jaar géén arbeidsloon, voorrijkosten en materiaalkosten te betalen indien er onverhoopt een storing optreedt*. 
Wilt u hiervoor in aanmerking komen, registreer dan uw nieuwe AEG-keukeninbouwapparaten dan op onze speciale servicewebsite.

Vervolgens ontvangt u het 5-jaargarantiecertificaat per e-mail. Bewaar dit certificaat goed, want onze technicus vraagt ernaar bij een eventueel servicebezoek.

5 Jaar garantie op inbouwapparaten betekent: 
- 5 jaar lang geen arbeidsloon
- 5 jaar lang geen materiaalkosten
- 5 jaar lang volledige zekerheid
- 5 jaar lang geen voorrijkosten.*

Voorwaarden 5 jaar garantie
- binnen 3 maanden na aankoop van de apparaten registreren via www.mijnapparaten.nl
- 4 of meer AEG-inbouwapparaten in één koop 
- alle apparaten zijn op dezelfde dag aangeschaft
- alle apparaten zijn bij hetzelfde verkooppunt in Nederland gekocht
- alle apparaten zijn in Nederland geplaatst
- alle apparaten zijn in hetzelfde huishouden geïnstalleerd
- geldt niet voor accessoires en toebehoren

We raden u aan uw product te registreren zodat u altijd een snelle en gemakkelijke toegang hebt tot onze productinformatie, handleidingen en andere technische informatie.


*Onze algemene garantiebepalingen zijn van kracht gedurende deze 5 jaar. Vanaf het derde garantiejaar wordt per servicebezoek € 25,- aan administratiekosten in rekening gebracht.