AEG DBB5660HM - Wandschouw afzuigkap 60 cm

AEG AEG
€ 439,00
Levertijd onbekend
- schouw afzuigkap
Gegevens
**DBB5660HM** **SCHOUWAFZUIGKAP** Deze mooi ontworpen afzuigkap wordt aangedreven door een energie-efficiënte motor en wordt tegen de wand gemonteerd. Hij vermindert op doeltreffende wijze de keukenluchtjes, terwijl hij zijn steentje bijdraagt aan het uiterlijk en de sfeer van de ruimte.**NATUURLIJKE LUCHT, MOEITELOOS EN STIL.** Deze strak ontworpen AEG-afzuigkap verwijdert geurtjes geluidloos dankzij een fluisterstille Breeze-technologie. Zo krijgt u dus zonder moeite en geluidloos een betere lucht in uw keuken.**ZUIVERE LUCHT MET MINDER ENERGIE** Een sterke motor met een lage energiekost zorgt ervoor dat deze afzuigkap betrouwbaar en efficiënt geurtjes uit de keuken verwijdert**SCHONE LUCHT, ZO LANG MOGELIJK** Deze filter vangt en reinigt kookgeurtjes ongelofelijk efficiënt, om ervoor te zorgen dat keukens altijd fris blijven. De duurzame wegwerpfilter kan gewassen en geheractiveerd worden zodat zijn hoge geurfilterprestaties behouden blijven.**DE HANDENVRIJE AFZUIGKAP** Deze kookplaat is voorzien van Hob2Hood, een handige functie die uw afzuigkap en verlichting automatisch regelt. Laat Hob2Hood de ventilator regelen zodat u zich kunt concentreren op de belangrijke momenten in het bereidingsproces van uw gerechten. Als u toch liever zelf de ventilatorsnelheid regelt, beschikt de kookplaat ook over handmatige bediening.**DUURZAME VERLICHTING** Profiteer van de voordelen van ledverlichting. Het heldere en felle licht is ideaal voor verlichting boven de kookplaat en gaat bovendien lang mee en is ook nog eens energie-efficiënt.
Meer informatie
Meer informatie
Prijs € 439,00
Garantietype On site
Fabrieksgarantie 2 jaar
Fabrikantnummer (MPN) DBB5660HM
Adviesprijs 779,00
EAN 7332543517626
Merk AEG
Productgroep Wandschouw
Model DBB5660HM
Diameter luchtafvoerbuis 150
Aantal lampen 2
Aantal motoren 1
Kleur Roestvrijstaal
Gewicht 11500.0000
Diepte 500.0000
Breedte 598.0000
Geluidsniveau hoogste stand 55
Geluidsniveau intensief stand 73
Geschikt voor luchtafvoer Ja
Geschikt voor recirculatie Ja
Maximale afzuigcapaciteit 779.0000
Bediening via app Nee
Soort bediening Touchscreen
Specificaties

Gebruiksgemak

Bediening via app
Soort bediening
Touchscreen

Algemeen

Geschikt voor luchtafvoer
Geschikt voor recirculatie

Fysieke_eigenschappen

Kleur
Roestvrijstaal

Productinformatie

Garantietype
On site
Fabrieksgarantie
2 jaar
Merk
AEG
Productgroep
Wandschouw
Garantie

Kiest u voor AEG, dan bent u verzekerd van geavanceerde keukenapparatuur die het u mogelijk maakt perfecte resultaten te realiseren. Daarnaast zijn de vorm en functie van AEG-keukeninbouwapparaten zo stijlvol gecombineerd dat zij naadloos aansluiten op elkaar én een designstatement toevoegen aan elk keukeninterieur.

Steeds meer consumenten kiezen dan ook voor meerdere apparaten van AEG in hun keuken. Dit waarderen wij zo zeer, dat wij u in dat geval 5 jaar garantie aanbieden. Koopt u minimaal 4 AEG-keukeninbouwapparaten, dan hoeft u 5 jaar géén arbeidsloon, voorrijkosten en materiaalkosten te betalen indien er onverhoopt een storing optreedt*. 
Wilt u hiervoor in aanmerking komen, registreer dan uw nieuwe AEG-keukeninbouwapparaten dan op onze speciale servicewebsite.

Vervolgens ontvangt u het 5-jaargarantiecertificaat per e-mail. Bewaar dit certificaat goed, want onze technicus vraagt ernaar bij een eventueel servicebezoek.

5 Jaar garantie op inbouwapparaten betekent: 
- 5 jaar lang geen arbeidsloon
- 5 jaar lang geen materiaalkosten
- 5 jaar lang volledige zekerheid
- 5 jaar lang geen voorrijkosten.*

Voorwaarden 5 jaar garantie
- binnen 3 maanden na aankoop van de apparaten registreren via www.mijnapparaten.nl
- 4 of meer AEG-inbouwapparaten in één koop 
- alle apparaten zijn op dezelfde dag aangeschaft
- alle apparaten zijn bij hetzelfde verkooppunt in Nederland gekocht
- alle apparaten zijn in Nederland geplaatst
- alle apparaten zijn in hetzelfde huishouden geïnstalleerd
- geldt niet voor accessoires en toebehoren

We raden u aan uw product te registreren zodat u altijd een snelle en gemakkelijke toegang hebt tot onze productinformatie, handleidingen en andere technische informatie.


*Onze algemene garantiebepalingen zijn van kracht gedurende deze 5 jaar. Vanaf het derde garantiejaar wordt per servicebezoek € 25,- aan administratiekosten in rekening gebracht.