AEG BP3013021M Inbouw oven

AEG AEG
€ 595,00
Levertijd onbekend
  • Inbouw solo oven
  • Afmetingen (HxBxD): 594x594x567 mm
  • 74 liter inhoud
  • ThermiC Air convectie systeem
  • 3.50 kW
Gegevens

Multifunctionele oven, pyrolyse, OptiSight, A-20%, roestvrij staal. Dit model is ontworpen ter vervanging van een apparaat in een bestaande keuken. Bij uw elektro-vakhandelaar kunt u dit model aanschaffen. (selecteer deze optie bij 'waar te koop')

De hoogste normen voor een schone oven
PyroluxePlus stelt u in staat om zelfs professionele reinigingsnormen te bereiken. Door de oven te verwarmen tot 500°C, vormt dit zelfreinigende systeem voedselresten om tot as dat u helemaal kunt verwijderen met een vochtige doek. De nieuwe isolatie is 20% meer energie-efficiënt* in vergelijking met energieklasse A. *20% meer energie-efficiëntie in vergelijking met de limiet van energieklasse A (1,00 kWh) voor grote ovens (= 65 l) berekend volgens EU-richtlijn 2002/40/EC.

Perfect bereide gerechten, precies zoals u het wilt
Als u een kok bent met professionele ambities dan zorgt de MaxiKlasse-oven ervoor dat u professionele resultaten zal bereiken. Zo laat de OptiSight-timerdisplay u het kookproces precies in de gaten houden en kunt u de oven programmeren om op vaste tijden in of uit te schakelen.

Betere prestaties en efficiënter energieverbruik
Met deze oven betekent energie efficiënt te werk gaan ook efficiënt koken. Het beschikt over een nieuw convectiesysteem, genaamd ThermiC°Air, dat ervoor zorgt dat de hete lucht gelijkmatig door de ovenruimte circuleert. Het gevolg is dat de oven sneller opwarmt en dat u de bereidingstemperatuur met 20% kan verminderen waardoor u tijd en energie bespaart.

Houd de controle over de voortgang van uw gerecht
Het interactief OptiSight-timerdisplay biedt u de volledige controle over de bereiding van uw gerecht. Via het display kunt u de oven instellen om op een bepaald tijdstip aan- of uitgeschakeld te worden, zodat u beter vooruit kunt plannen. Ook wordt de tijd weergegeven en worden er temperaturen voorgesteld voor de bereiding van verschillende gerechten.

De oven die koel blijft van buiten
Dankzij de IsoFront Top-deur met warmtereflecterende bekleding, houdt de oven de warmte binnen en blijft de buitenkant van de deur relatief koel. De voorkant van de deur wordt maximum 20°C warmer dan de kamertemperatuur. De deur van de Pyroluxe-ovens bereikt tijdens het zelfreinigingsproces een temperatuur die maximum 70°C hoger is dan de kamertemperatuur.

Meer informatie
Meer informatie
Prijs € 595,00
Productgroep Oven
Adviesprijs 699,00
Fabrieksgarantie 2 jaar
Garantietype On site
Introductiejaar 2014
Fabrikantnummer (MPN) 944 185 946
Model BP3013021M
EAN 7332543092901
Merk AEG
Snoerlengte 1.5 cm
Inhoud 74 l
Display Ja
Binnenverlichting Ja
Gewicht 40500 g
Nishoogte standaardmaat 60 cm
Diepte 567 mm
Kleur Roestvrijstaal
Hoogte 594 mm
Breedte 594 mm
Energieklasse A
Plaatsing Inbouw
Kinderbeveiliging Ja
Stoomfunctie Nee
Bediening via app Nee
Maximale oventemperatuur 300 °C
Aantal inschuifhoogtes 5
Reiniging oven Pyrolyse
Boven- en onderwarmte Ja
Grillfunctie Ja
Magnetronfunctie Nee
Specificaties

Magnetronkenmerken

Magnetronfunctie

Ovenfuncties

Boven- en onderwarmte
Grillfunctie

Ovenkenmerken

Reiniging oven
Pyrolyse

Gebruiksgemak

Kinderbeveiliging
Stoomfunctie
Bediening via app

Algemeen

Plaatsing
Inbouw

Verbruik

Energieklasse
A

Fysieke_eigenschappen

Display
Binnenverlichting
Nishoogte standaardmaat
60 cm
Kleur
Roestvrijstaal

Productinformatie

Productgroep
Oven
Fabrieksgarantie
2 jaar
Garantietype
On site
Merk
AEG
Garantie

Kiest u voor AEG, dan bent u verzekerd van geavanceerde keukenapparatuur die het u mogelijk maakt perfecte resultaten te realiseren. Daarnaast zijn de vorm en functie van AEG-keukeninbouwapparaten zo stijlvol gecombineerd dat zij naadloos aansluiten op elkaar én een designstatement toevoegen aan elk keukeninterieur.

Steeds meer consumenten kiezen dan ook voor meerdere apparaten van AEG in hun keuken. Dit waarderen wij zo zeer, dat wij u in dat geval 5 jaar garantie aanbieden. Koopt u minimaal 4 AEG-keukeninbouwapparaten, dan hoeft u 5 jaar géén arbeidsloon, voorrijkosten en materiaalkosten te betalen indien er onverhoopt een storing optreedt*. 
Wilt u hiervoor in aanmerking komen, registreer dan uw nieuwe AEG-keukeninbouwapparaten dan op onze speciale servicewebsite.

Vervolgens ontvangt u het 5-jaargarantiecertificaat per e-mail. Bewaar dit certificaat goed, want onze technicus vraagt ernaar bij een eventueel servicebezoek.

5 Jaar garantie op inbouwapparaten betekent: 
- 5 jaar lang geen arbeidsloon
- 5 jaar lang geen materiaalkosten
- 5 jaar lang volledige zekerheid
- 5 jaar lang geen voorrijkosten.*

Voorwaarden 5 jaar garantie
- binnen 3 maanden na aankoop van de apparaten registreren via www.mijnapparaten.nl
- 4 of meer AEG-inbouwapparaten in één koop 
- alle apparaten zijn op dezelfde dag aangeschaft
- alle apparaten zijn bij hetzelfde verkooppunt in Nederland gekocht
- alle apparaten zijn in Nederland geplaatst
- alle apparaten zijn in hetzelfde huishouden geïnstalleerd
- geldt niet voor accessoires en toebehoren

We raden u aan uw product te registreren zodat u altijd een snelle en gemakkelijke toegang hebt tot onze productinformatie, handleidingen en andere technische informatie.


*Onze algemene garantiebepalingen zijn van kracht gedurende deze 5 jaar. Vanaf het derde garantiejaar wordt per servicebezoek € 25,- aan administratiekosten in rekening gebracht.