AEG IKB84431FB Inbouw Inductie Kookplaat 80 cm

AEG AEG
€ 749,00
Onbekend
80 cm, DirekTouch, 4 zones, facetrand, H²H
Gegevens
**AEG IKB84431FB Inductiekookplaat** De zones van deze unieke inductiekookplaat passen zich perfect aan aan de afmeting en grootte van bijna elke pan. Zorg er gewoon voor dat uw pan het kruisje middenin de zone bedekt. **Geniet van geavanceerde bediening in plaats van keukenluchtjes** Het unieke Hob2Hood-verbindingssysteem van deze kookplaat communiceert op afstand met Hob2Hood-afzuigkappen, schakelt automatisch aan en reguleert de ventilator en verlichting op basis van uw behoeften. **Meer flexibiliteit met de MaxiSense-kookplaat** Bedek het kruisje, en de zones van deze inductiekookplaat passen zich automatisch aan aan uw kookgerei – voor gelijkmatige kookresultaten ongeacht de maat of plaats van de pan. **Direct overschakelen naar exact de juiste temperatuur** Met de direct toegankelijke bedieningen van deze kookplaat kunt u direct overschakelen naar exact de juiste temperatuur. Raak eenvoudigweg het juiste niveau op de schuifregelaar aan. **Biedt de meest doeltreffende omzetting van vermogen in warmte** Met inductietechnologie is voorverwarmen niet nodig om de gewenste temperatuur te bereiken, zodat het vermogen zo doeltreffend mogelijk in warmte wordt omgezet. **Maximaal vermogen wanneer u dat nodig hebt** De booster-functie op deze kookplaat is perfect voor als u een snelle en intense verhitting nodig hebt. Met deze functie kunt u uw gerecht extra snel opwarmen. \- DirectControl bediening, kies onmiddellijk het juiste niveau \- Inductietechnologie voor extreme energie-efficiëntie \- Booster-functie om extra snel hoge temperaturen te bereiken **Kookveld:** volledig inductie **Aansluitwaarde (W):** 7350 **Totaal vermogen gas (watt):** 0 **Buitenmaten bxd (mm):** 780x520 **Inbouwmaten hxbxd (mm):** 44x750x490 **Kader:** facet geslepen 4 zijden **Kleur:** zwart \- MaxiSense®, de flexibele kookplaat \- OptiHeat Control, drieschalige restwarmte indicatie: 'heet', 'warm' of 'koel'. \- Inductiezones met powerbooster-functie \- Automatische panherkenning \- Aankookautomaat \- Kinderbeveiliging \- Automatische veiligheidsuitschakeling \- OptiFix™: eenvoudige installatie van de kookplaat voor maatwerk **- ÖKO Timer:** De Öko timer-functie schakelt de verwarming vóór de eindtijd van het koken uit om de restwarmte op de meest efficiënte manier te gebruiken om het kookproces te beëindigen. \- CountUp timer \- Hob²Hood: bediening van de afzuigkap via de kookplaat \- Facet geslepen zijkanten
Meer informatie
Meer informatie
Prijs € 749,00
Merk AEG
EAN 4242002861746
Productgroep Inductiekookplaat
Adviesprijs 1.599,00
Fabrieksgarantie 2 jaar
Garantietype On site
Model PXE875DC1E
Fabrikantnummer (MPN) PXE875DC1E
Introductie model 2018
Diepte 520.0000
Gewicht 12100.0000
Snoerlengte 150.0000
Hoogte 44.0000
Nisbreedte (min.) 750
Nisbreedte (max.) 750
Nishoogte (min.) 44
Nishoogte (max.) 44
Nisdiepte 490
Stekker meegeleverd Nee
Aansluiting op aantal fasen 2 fasen
Kleur Zwart
Breedte 780.0000
Aantal kookzones 4
Aansluitwaarde 7350
Wokbrander Nee
Plaatsing Inbouw
Restwarmteindicator Ja
Bediening via app Nee
Panherkenning Ja
Boost functie Ja
Specificaties

Gebruiksgemak

Bediening via app
Panherkenning
Boost functie

Algemeen

Wokbrander
Plaatsing
Inbouw
Restwarmteindicator

Fysieke_eigenschappen

Stekker meegeleverd
Aansluiting op aantal fasen
2 fasen
Kleur
Zwart

Productinformatie

Merk
AEG
Productgroep
Inductiekookplaat
Fabrieksgarantie
2 jaar
Garantietype
On site
Garantie

Kiest u voor AEG, dan bent u verzekerd van geavanceerde keukenapparatuur die het u mogelijk maakt perfecte resultaten te realiseren. Daarnaast zijn de vorm en functie van AEG-keukeninbouwapparaten zo stijlvol gecombineerd dat zij naadloos aansluiten op elkaar én een designstatement toevoegen aan elk keukeninterieur.

Steeds meer consumenten kiezen dan ook voor meerdere apparaten van AEG in hun keuken. Dit waarderen wij zo zeer, dat wij u in dat geval 5 jaar garantie aanbieden. Koopt u minimaal 4 AEG-keukeninbouwapparaten, dan hoeft u 5 jaar géén arbeidsloon, voorrijkosten en materiaalkosten te betalen indien er onverhoopt een storing optreedt*. 
Wilt u hiervoor in aanmerking komen, registreer dan uw nieuwe AEG-keukeninbouwapparaten dan op onze speciale servicewebsite.

Vervolgens ontvangt u het 5-jaargarantiecertificaat per e-mail. Bewaar dit certificaat goed, want onze technicus vraagt ernaar bij een eventueel servicebezoek.

5 Jaar garantie op inbouwapparaten betekent: 
- 5 jaar lang geen arbeidsloon
- 5 jaar lang geen materiaalkosten
- 5 jaar lang volledige zekerheid
- 5 jaar lang geen voorrijkosten.*

Voorwaarden 5 jaar garantie
- binnen 3 maanden na aankoop van de apparaten registreren via www.mijnapparaten.nl
- 4 of meer AEG-inbouwapparaten in één koop 
- alle apparaten zijn op dezelfde dag aangeschaft
- alle apparaten zijn bij hetzelfde verkooppunt in Nederland gekocht
- alle apparaten zijn in Nederland geplaatst
- alle apparaten zijn in hetzelfde huishouden geïnstalleerd
- geldt niet voor accessoires en toebehoren

We raden u aan uw product te registreren zodat u altijd een snelle en gemakkelijke toegang hebt tot onze productinformatie, handleidingen en andere technische informatie.


*Onze algemene garantiebepalingen zijn van kracht gedurende deze 5 jaar. Vanaf het derde garantiejaar wordt per servicebezoek € 25,- aan administratiekosten in rekening gebracht.